Ofte Stillede Spørgsmål om Bo Warming

af Hans Hüttel, cand.scient, universitetslærer

(dette dokument senest opdateret 7. november 2012)

Bo Warming blev fundet død på sin bopæl den 2. november 2012.
Ontopic er jeg altid, og ingen netbetjente har evnet at påpege andet, - og du er jo ikke tvunget til at åbne mit indlæg, så hvor er problemet?

Bo Warming, september 2003

Bo Warming var det, erfarne news-folk kalder en "net kook". "Net kooks" er specielt bizarre og irriterende størrelser på news, der hensynsløst tæppebomber nettet med utallige, meget lange indlæg. Når de får svar på deres indlæg, udnyttes dette til udsendelse af en lavine af 'nye' indlæg, og dette er tilsyneladende deres eneste formål.

Nyhedsgruppen alt.usenet.kooks er stedet, hvis man vil læse mere om net kooks.

Bo Warming skrev i adskillige nyhedsgrupper - mest i dk.politik, dk.politik.indvandring, dk.familie.barn, dk.videnskab og dk.livssyn, men han er også set i dk.sport, dk.sport.fodbold og et antal internationale nyhedsgrupper som f.eks. soc.culture.german, soc.culture.canada og alt.psychology.

Herudover har Bo Warming haft egen hjemmeside med navnet http://www.glistrup.com, men fik senere en side i eget navn, http://www.bowarming.dk.

Hvem var var han ?

Bo Warming var født i 1946 og boede på Bjelkes Allé 46, st. på Nørrebro i København. Hvis du vil se et billede af Bo Warming, kan du klikke her eller her. Han var cand.scient i kemi og biokemi og havde engang været gymnasielærer på Gammel Hellerup Gymnasium. ISenere fik han invalidepension. Bo Warming havde desuden en privat sædbank, kaldet Sædhjælpsfonden. Sæden blev afleveret til modtageren i reagensglas, typisk på banegårde. Bo Warming skrev selv i dk. politik d. 8. august 2002:

Sæd fra Sædhjælpsfondet onaneres ofte på fx et banegaards-toilet, friskt lige før de barnløse får den i et glas ANDETSTEDS, og de aviser som EB altid hakker på på side 2, har efterhånden lært, at vi har og er ingen "sædbank". Men trods en snes fejlretninger , vil EB ikke skrive sandt, og man digter tilmed at sæden "bliver afleveret på herretoiletter". Hvordan skal barnløse kvinder uden en herre-partner så få den? - tænk, EB.

Stationens ventesal eller restaurant er naturligt leveringssted.

Bo Warming har 2 + 1 børn. Ifølge egne oplysninger har han været kontraktansat ved det danske udenrigsministerium og for FN i Zambia og Afghanistan, og det var til dels dette, der resulterede i hans senere holdninger.

Bo Warming var (har han også selv oplyst) mangeårigt medlem af Fremskridtspartiet og Den Danske Forening. I juli-august 2002 bakkede op om Moses Hansens 'korstog mod islam' på Nørrebro.

I august 2002 blev Bo Warming dog ekskluderet af Fremskridtspartiet, hvor han tidligere var kandidat i Søndre Storkreds i København. Ekstra Bladet d. 8. august 2002 skriver bl.a.

Bo Warming har ifølge storkredsen været flittig og samlet mange underskrifter. 'Men hovedindtrykket, navnlig visuelt, vil for almindelige mennesker være, at han er en outsider, det er håbløst at stille krav til ham, f.eks. om anstændig personlig fremtræden - herunder at være renvasket, friseret, uden overvældende kropslugt, og at være anstændigt klædt i helt og rent tøj. Altså han ligner en landsbytosse - i bedste fald', skriver kredsformand Claus Christensen til Fremskridtspartiets hovedbestyrelse forud for eksklusionen. Men Warming har håb om genoptagelse som medlem: - Den dag han er almindeligt soigneret, hans stue er til at komme ind i og opholde sig i - og han kan samarbejde loyalt, som det hedder i eksklusionsindstillingen.

Bo Warming skrev samme dag i dk.politik sin egen version hvori det bl.a. igen lykkes ham at benægte nazisternes massemord.

Bo Warmings problemer stoppede dog ikke ved eksklusionen. På http://redox.dk/spip.php?article17 kan man således læse, at han i 2005 blev tiltalt for blufærdighedskrænkelse.

Og i sommeren 2006 blev Bo Warming nægtet optagelse i Stop Islamiseringen af Danmark.

Hvorfor var mange så irriterede på Bo Warming ?

Det er tydeligt at mange var irriterede på Bo Warming på grund af en kombination af

Hvad er det for holdninger, Bo Warming gav udtryk for?

Lidt af hvert, må man sige. Typiske Bo Warming-holdninger er:

Bo Warming røbede i september 2003 at han gemmer sin afføring i marmeladeglas. Desuden gav han en temmelig detaljeret beskrivelse af hvordan han onanerer i sin have. Siden er han blevet meget interesseret i at beskrive i detaljer, hvor og hvordan han forretter sin nødtørft.

Tidligere har Bo Warming brugt et stort antal artikler i dk.politik på at anmelde og fortolke afsnit af tegnefilmen Simpsons, der bl.a. vises på TV3. Bo Warming ser denne tegnefilm som eksponent for hans egne holdninger og tolker den derefter.

Et Ofte Stillede Spørgsmål-dokument bør være koncist, så derfor vil vi her nøjes med at henvise til http://da.wikiquote.org/wiki/Bo_Warming. Bemærk: Denne side med citater har ingen forbindelse til nærværende OSS.

Nedenfor kan man desuden se udpluk af Bo Warmings ufatteligt mange indlæg fra forrige århundrede (1997, 1998 og 1999). http://people.cs.aau.dk/~hans/bo-warming-citater.html http://people.cs.aau.dk/~hans/bo-warming-citater-1998.html http://people.cs.aau.dk/~hans/bo-warming-citater-1999.html

5. Hvad er det, der kendetegner Bo Warmings "argumentationsteknik"?

Bo Warming ynder at appellere til saglighed, anvendelse af logik, facts og at man ikke skal gå efter manden. Men det er ikke just disse principper, der præger hans udgydelser. En besynderlig blanding af ukvemsord, forurettethed, STORE BOGSTAVER, kortslutninger og manglende evne til at læse grundige forklaringer er hvad man får at skue.

Bo Warming ynder også at strø om sig med løsrevne citater fra Oscar Wilde, La Rochefoucauld, Nietzsche, Freud, Einstein osv. osv. i sine indlæg.

Efter sit fravær i efteråret 1998 begyndte Bo Warming at benytte sig af indlæg der handler om mangt og meget med deraf følgende lange subject-linier. Se f.eks.

Mon, 07 Dec 1998 18:47:22

Subject:Taiwan-Kina+Pia EU-klog som Glistrup+Robinson Japan-style+Færø-VÆRNEPLIGT+ Glistrup Landsretssag+ Iransk Håndsafhugning fordi propaganda uddeltes.`Censur'+ Når kvinder myrder+Stikker+Vilhelmsen+ritualer+ svar til Mads Krogh (BW)

Igen er det på sin plads at heise til http://da.wikiquote.org/wiki/Bo_Warming

Hvor meget skrev Bo Warming ?

På en produktiv dag kunne Bo Warming afsende ca. 30 newsartikler hjemme fra sofabordet. Peter Bom har lavet en statistik over Bo Warmings aktivitet i nyhedsgrupper. Du kan se statistikken ved at klikke her.

Jeg har hørt om Global Warming - har det noget med Bo W. at gøre?

Begge dele var triste konsekvenser af vort århundredes teknologiske udvikling og har ført til ørkesløse ordkaskader. Bo Warming var ikke overraskende fortaler for at Global Warming ikke findes. Der var nok ikke tale om en familiefejde.

Hvad syntes Bo Warming om dette OSS-dokument?

Tue, 13 Aug 2002 22:08:55 skrev Bo Warming flg. i nyhedsgruppen dk.politik:

"Karsten Thygesen" > wrote in message news:86y9basnp0.fsf@karthy.karthy.net...
> På daværende tidspunkt var det ikke klart for os, at kunden havde
> statisk IP adresse. Det er vi bekendt med nu, og vil naturligvis kun
> blokere mindst muligt, hvis det overhovedet bliver nødvendigt at
> blokere.

Det havde slet ikke været svært for Sunsite at tjække, at jeg har statisk IP adresse. Men hvorfor var man så begejstret for at tro på det tilfældige indfald, at jeg _ikke_ havde det.?

Jo - Ålborg er stalinismenens højborg, hvor man stjæler NørreSundby-villa fra unge korthårede uskadelige mennesker, fordi de er lidt højreorienterede. Hvor man presser Landsretten til justitsmord vedr arvesag.

Da jeg til orientering mailede relevant materioale til Sunsite vedr de usagl ige aggressioner som folk har imod mig, og som Sunsite bruger en masse tid på, så fik jeg et forarget og vredt svar "om jeg var ude på at afprøve deres tålmodighed?" så det fremgår, at Sunsite-toppen har meget følelsesmæssigt i klemme, mht at behage nabo/kollega universitetslektor Hans Hüttel, der har viet sit liv til at modarbejde Bo Warming.

Hans Hüttels flok af universitetsstuderende skal læse alt fra mig for at finde fordrejelige småbidder til hans løgnebefængte OSS, og Hüttel selv er AmnestyInternational-ansat og har igen og igen meldt mig til politiet for racisme -` jo, de har god tid på statens højere læreanstalter!

Hüttel ved ikke, hvor meget han har gavnet min sag med den OSS, der jo spreder sunde budskaber, og får folk til at henvende sig til mig om uddybning.

Han lukker den nok snart, for et er at han kunne blive fyret for sine forsøg på politiske angreb med brug af arbejdspladsens resourcer, et andet er at han omsider er ved at indse, at hans sag skyder sig selv i foden ved at reklamere for friheds-politik så stærkt og godt.

Når nu Sunsite elsker at bruge tid på politisk censur, i stedet for at lave det software, de er ansat til, så hænger det klart sammen med at statsmagten har sat dem i afhængighedsforhold af universitetet..

Men Sunsite-chefen oplyser at "vi mener vi skal undersøge alle klager" - hvorfor skal de det, når folk ikke betaler for servicen.??? Hvis de skal bruge al den tid på nærlæsning af, hvad ikke rager dem, så burde de bruge den indvundne indsigt til noget konstruktivt. Så burde de ikke pludselig udføre kollektiv straf, men starte med at give en :_begrundet advarsel_.

Der har selvfølgelig ikke været et eneste regelbrud i klagebrevene, så det kunne de ikke fortælle om. De har kun de arrangerede klagekampagners ANTAL MAILS at slå på. Og de vil ikke være servicemindede og referere konstruktivt, når det ikke er sjovt for dem. Begrundede advarsler har de ikke tid til, men at være stikirenddreng for Amnesty International finder de sjovt - software keder dem.

Det var snedigt af dem at opdigte falsk årsag til at true med kollektiv straf mod alle.

Sådan gjorde man også i kz lejre - i stedet for kun eet offer, straffes alle.

Ved at kopiere dette usaglige kollektiv-straf-påfund til andre udbydere, håber man at ingen dansk udbyder vil tage mig som kunde, hvis jeg smides ud af nuværende.

Stalin kunne ikke have udtænkt sin terror mere snedigt.

Hans, er det rigtigt at du, Aalborg Universitet, Sunsite og Amnesty International stod bag en omfattende sammensværgelse rettet mod Bo Warming?

Dette OSS-dokument prøver at holde en seriøs tone, så: Kort og godt nej, selvfølgelig ikke. Denne side blev oprindelig til en sen fredag eftermiddag i 1999 og bliver vedligeholdt af mig med meget ujævne mellemrum (sidste opdateringen inden denne var i 2007). Alle citater er indsamlet af mig selv.