Opgaver i denne lektion  forrige -- Tastaturgenvej: 'p'        Gå til slide, hvor denne opgave er tilknyttet -- Tastaturgenvej: 'u'  

Opgave 7.4
Kom godt i gang med CUTest


Formålet med denne opgave at hjælpe dig i gang med brug af unit testing frameworket CUTest for C programmer. Der findes også en video som hjælper dig i gang med CuTest.

Naviger til http://cutest.sourceforge.net/ og download CUTest. I oktober 2015 har den seneste version af CUTest nummer 1.5. Det du downloader er en ganske lille pakket fil (en zip-fil) med nogle få C programmer. Udtræk filerne fra den pakkede fil, og læs derefter README file. Denne udgør brugervejledningen til CUTest.

Når du skal bruge CUTest er det lettest at kopiere filerne CUTest.C og CUTest.h til det katalog, hvor du har det C program, som du ønsker at teste.

I README filen kan du læse, hvordan du oversætter og kører et testprogram, som er lavet med brug af CUTest. Prøv det gerne selv af på de programmer med tests, der er vist på den tilhørende slide (eller på et af dine egne programmer du ønsker at teste).


Der findes ingen løsning til denne opgave