Hvem sagde sagligt ? Flere uhyrligheder fra Bo Warmings tastatur

De følgende citater er alle uddrag af artikler postet af Bo Warming (bowarming@bigfoot.com) på nyhedsgrupperne dk.politik, dk.videnskab, dk.familie.barn og dk.politik.indvandring fra december 1997 og frem. Bo Warmings synspunkter er en blanding af det afskyelige, det arrogante og det uvidende. Læs citaterne herunder, alle direkte hentet fra news og fra DejaNews og opdag hvorfor. Hvis du vil se hele artiklen, som et citat stammer fra, kan du søge hos DejaNews.

1997/12/07

Analogt hetzes imod, at danske sex-turister `misbruger' unge i turistlandene Thailand og Philipinerne, hvilket giver børnenes familier indtægter, der ofte sikrer familien mod alvorlig nød.

1997/12/10

Al indrejse fra den 3 verden til Danmark bør kun ske hvis indvandrings- behov og det er en forskelsbehandling at den nu sker med kun mænd, der ofte får danske piger, hvorimod de smukke Thai-piger som gør samfundsgavnligt glædespigearbejde næsten aldrig kan få opholdstilladelse. Er det kvindesagen, der fantaserer om kød til frustrerede kvindeledere, som ingen dansk mand tiltrækkes af ? Kronikkens atypiske sag, at muslimkvinde nedværdiger sig til at omgåes en kristen, er så opsigtsvækkende som "mand bider hund" - den omvendte verden.

1997/12/10

Ring Henrik Søndergaard, forstmand, Nøddebo og få viden om at dansk skovdød kan i intet tilfælde sættes i forbindelse med sur regn. Træer plantet forkert sted - ukorrekt jordbund etc - dør på et tidspunkt, når de har den for stedet maximasle størrelse. Altid for Den miljøonde Kapitalisme skylden

1997/12/11

At forhåne en gruppe er nemlig noget ret specielt - da næppe mange muslimer evner at læse på internettet, kan de jo ikke blive forhånet ? Men at kalde mig sindsyg og "rotte" er noget andet og klart nærmere det strafbare og uetiske.(Ikke at jeg er sårbar, men principielt). Mon det er udtryk for had ? Og endnu en gang, har ingen en definition for had ? (et ord der altid bruges om Z og Pia folk, som blot elsker Danmark og derfor ønsker afstand til muslimer , uden at hade dem)

1997/12/14

Der har aldrig været mange etniske studerende i mine klasser. De evner sjældent fysik-formlernes forhindringsløb. Enhver ordentlig lærer udøser sin viden og fejlretning ens til sine studerende, uanset om de kommer fra en formørket del af verden. Hvem ved om ikke fair behandling og indsigt i vor kulturs fordele kan få en og anden der er født ind i Islam-ritualstivheden, til at foretrække vor kultur, og det kan redde Danmark på målstregen

1997/12/16

Muslimer erkender at de ikke oplever sig som individer, men som celler i en hær/klan. Derfor bør overvejes lovgivning om at man udviser hele familier, når der som i Volsmose ved Odense er mange grebet i vold i visse familier. At knivstikkeren er født i Danmark er juristeri. Han er klart hjemmehørende i Mellemøstens helligkrig kultur og bør sendes til fx Sudan, der betaler godt for slaver.

1997/12/20

Efter gængse idealer om barm og balle fylde og proportioner og regelmæssigt dukkeansigt med passende personligheds-afvigelse, tror jeg min datter bliver en 8'er. hvis der gradueres i lige store grupper fra 1 til 10. Det giver mig tryghed for at hendes selvtillid vil fortsætte og hun vil få sin mors attraktive udstråling. Men hvis nu de grimmeste 90% af befolkningen klonede Demi More&Co altså 10ere på skalaen, så røg min datter relativt ned til at blive en 1'er. Jeg tror ikke at overklassen der regerer forskningen har gjort sig klart at det er sådant, der skræmmer dem til at forbyde kloning. Rungsted og Hellerup gymnasiastpiger er kønnere end Ringsted og Valby piger. Kan det accepteres, at kloning rokker skuden og skubber til forudsigeligheden af pigebørns succes ? SELVFØLGELIG vil du og jeg kunne forelske os i et strygebræt med to gajoler hvis personligheden er i top og matcher - ikke ?! Men flertallet er (mode)dyr.

Sun, 21 Dec 1997 22:20:45

Men børnene ved i 99,999 at selv fordrukne incest-sindsyge forældre er bedre end S-pamperansatte psykolog-nørder. Ikke pga blodets bånd, men pga sunde instinkter. Måske forældrene ikke elsker sig selv, måske de har fået børnene for at dog have én ven. Men de har brug for barnet, som noget andet og mere end et jobskabende behandlingsobjekt.

1997/12/21

At have en amme til at klare affodringen af den lille, var et statussymbol. Sutteflasker og bleer startede også sådan - en mode hos de rige, der blev allemandskultur, som sko og stole. Jeg lod altid mine børn i kravlestadiet være nøgne og æde af en skål på gulvet som dyr af et trug - madning er kedeligt.

1997/12/22

In article <67mh7r$mqg$1@nf.aau.dk>, calvin@daimi.aau.dk says...
> Du har NUL indsigt i peruvianske forhold. Tag en tur til Peru og du vil
> opdage at Fujimori er en diktator !
>

En overmåde folkekær landsfader, som har gjort verden en enorm tjeneste ved at vise at terrorisme ikke betaler sig, når regeringen opfører sig anstændigt.

1997/12/23

Ting bliver ikke sande af, at medierne gentager dem. Det bevislige er og bliver dødebøgernes 80000 hvoraf mange døde af alderdom. Einsatz var krig. Udover nogle få hundred nedskydninger er ordet mord om kz-dødsfaldene malplaceret. Kan du sandsynliggøre gasning - nej vel?

1997/12/24

Da vi ikke forstår regionens kultur og tankegang, kan vi ikke vurdre om "Springet" og "Kulturrevolutionen" var geni-streger eller der kunne have gjort noget endnu intelligentere. Af slutresultatet ses at det har været omkostningerne værd.

1997/12/26

Vi skal slet ikke give asyl, for det påfører ulandene et braindrain der gør dem fattige, og de fleste historier om politisk forfølgelse er fup.

1997/12/26

Vi bør melde os ud af bølleklubben FN.Menneskerettigheder i andre lande er ikke vor sag.

1997/12/27

Mon ikke 95% af den danske befolkning ønsker netop den Glistrup- politik som Pia har i sit program vedr undervisning i vore skoler ? ? ?

1997/12/27

Mon ikke mange præstationer, incl internet-postings sker under kritiske blikke fra ens indre domstol eller overjeg, som er blandet af ens moderfigur og den idelle kvinde man håber dukker op i ens liv. Man skriver i håb om ros fra samvittighed og potentiel kæreste. Altså tør man end ikke tænke på at gå ind på højreorienteret tankegang, og slet ikke revisionistisk.

1997/12/28

AfrikaVÆK eller BEFOLKNINGSHALVERET: 2 tankeeksperimenter. Forestil dig at der ikke var fattige ulande - at Afrika og Sydamerika sank i havet. Ingen ville savne dem. Cortez og Pissarro overførte kartoffel, kakao og andre gode kulturplanter til os o.1550 og via New Orleans og RCA-pladeselskabet overførtes rytmisk musik til os, og nu er der ikke mere at hente. Det gør dem ikke undermennesker, og slet ikke hade-objekter. Men ligegyldige. At hver 10, knald er med en mulat-godte er da en forandring-fryder afveksling for kræsne Don Juan'er, men sex-frigørelse og andre epokegørende samfundsforbedringer er slet ikke fremmet af kontakten med de uspolerede "ædle vilde".

1997/12/28

HVORFOR LYVER LARS HELBO ? Han kan jo ikke copypaste noget hvor jeg har "benægtet jødeudryddelser" Jeg har påvist at i følge tilgængeligt bevismateriale er der nogle titusinde der er omkommet af tyfus m.m. i hvad jeg har beskrevet som kz-rædslerne(altså kritisabel fangebehandling). Jeg har påpeget at gasning eller anden TIlSIGTET masseudryddelse er ubevist og usandsynlig. Jeg har påpeget hvordan WW1-freden lagde op til revanchekrig der nødvendiggjorde overtagelse af jødisk ejendom (noget som vi acceptereer når ulandene sådan stjæler fra kolonimagt)

1997/12/31

Overlevende kz-ofre har fået mange indre og ydre skulderklap ud af at overdrive rædslerne. Incestofre er ofte falske vidner - lignende mekanisme. For at få førtidspension på højt niveau skal man leve op til behandlervæsenets krav om overbevisende simulanteri - måske mange er Munchausen Syndrom folk. Sådan trend skaber job til terapi-sektoren, så de der spiller rollen godt er populære og får høje pensioner. Megen sindsyge har alle dage været skabt af denne fra aber kendte samfundsmekanisme.

1998/01/01

Kvinden er både mandens hersker og slavinde, overalt på jorden. Ovenstående er en forenkling. Slør og ventetid er at gøre sig kostbar. Barbarismen rammer kun muslimkvinder med lav selvtillid, tabere. De fleste er i hjemmet så magtfulde at mænd udstødes til gader, udskænkningssteder, homosexualitet , kriminalitet, hellig krig.

1998/01/01

Det meste raketstyring er simpel matematik: extra- og inter-polation udfra trial and error. Selv energiberegning er spild af tid.

1998/01/01

For at få noget igen, foreslår rockerlederne nu at de vil disciplinere deres bøller med udstødning. Har man opbygget status, kan det gøre sindsyg at blive udstødt. Men samfundet skal bruge udstødningsstrusel når derved vold kan undgås, og skete det tidligt ville kriminalitet mindskes.

1998/01/01

Beskedenhed er ofte løgn og ingen dyd. Det er et fremskridt at folk siger "vi er bedre end indvandrerne" og vi vil have hvad vi er værd. Men kirken har skabt magt til staten ved at skabe skyldfølelse og syndsbevidsthed. Det vil socialist-bispen genoplive. Mange bliver sindsyge af at de af moder m.m. loves mere succes end samfundet giver dem. De forurettes og bliver misundelige, klynkende , krævende. Hvis der var mere ærligt forhold mellem hvad vi yder og hvad vi får, ville det ske i mindre grad.

1998/01/01

In article <68esgh$12p$1@sunsite.auc.dk>, pethern@inet.uni-c.dk.nospam says...
> Hvis man kunne skabe demokrati i Libanon og i De selvstyrende
> områder ville man kunne repatriere palæstinensere, der ikke har
> dansk statsborgerskab men kun har flygtningestatus.

Det er ikke helt så umuligt som at lave demokrati blandt rotter eller gorillaer - men lidt derhenaf.

1998/01/02

Bemærk at et normal dansk højdespringer ord bliver NYT når man er blevet fanget af fysik-formler og lov-nummerering. Et indicie på min teses og mine citaters rigtighed, om skadelighed af math og teori Moment = masse gange hast var kendt af praktikere før Newton - så hvad har denne teoretiker egentlig givet os ? Er opreklameringen ikke analog med taler-geniet der hævdet at han skylder oratoriske eller grammatiske regler sin kunnen ? Man kan beregne at en humlebi ikke kan flyve (en sandhed som nazi-toppen efter sigende gjorde til kron-vits, og uden deres blæsen på teori havde Wernher van Braun næppe kunne give verden rumraketter og jetfly)

1998/01/02

In article <68iu62$18t$1@nf.aau.dk>, calvin@daimi.aau.dk says...
> In bw@glistrup.com (Bo Warming) writes:
>
> >"Blind passager sendt hjem"Politiken 31.12.97p2
> >med underoverskriften "Tyskland følger reglerne om blindpassagerer i
> >modsætning til de danske myndigheder"
>
> >"Tænk hvis du var ormen"bebrejdede vore pladderhumanistiske mødre os når
> >vi med øjnene stift rettet mod fremtiden kom til at jokke på en regnorm
> >på fortovet.
>
> >Også vedr blinde passagerer fra ulandnes menneskehav
> >der på piratvis kravler op på vore fragtskibe,
> >må vi sætte et skal vedr hvad vor oplysningstids
> >menneskerettighedsunivers skal bruges til.
>
> >Der burde ikke have været retst tiltale mod søfolkene
> >som var lidt grove mod en sort potentiel morder
> >som fandtes gemt på skibet
> >da det var i internationalt farvand
> >- og derfor ikke noget danske hyperaktive domstole havde behøvet at snage
> >i.
>
> Lidt grove ? De slog ham da ihjel !
>

Glimrende, vi er enige. De var grove.

Det er sket før at man har undladt sigtelse vedr sådan grovhed, når man fandt omstændighederne komplicerede og formodentlig undskyldelige. Dansk retssystem er til at beskytte OS - ikke hvad sker i internationalt farvand - skadedyret, der her døde har en regering, der ikke gad anlægge sag eller klage.(Som måske sympatiserer med den skete normale sømandspraksis, som jo fritager havnebyen for dyre foranstaltninger mht at sikre skibe mod angreb).

1998/01/03

Hvis Sønderjyllandsgrænsen fik landminer, advarselsskilte og pigtråd så kun selvmordsopsøgere betød at vi skulle forny landminer, så ville jeg være stolt af at være dansker med D som i Anti-Diana. Det ville være et godt signal om at skattepenge skal ikke spildes på risikoopsøgende affaldsmennesker SE NEDENFOR og risiko-opsøgere.

1998/01/03

Lad det ikke drukne i paragraffnidder. Principper som alle burde hylde er at det man ikke dør/ruineres af bliver man stærkere af så stop kun ord der medfører vold (og det gør vist ikke nazi-CD'er med gas-dem sange) og ord der løgnagtigt mindsker profit , fx påstår fejl i vare, som ikke kan bevises. Hvis nogen tror at tocpyrigttyveri ville dæmpe kreativitet hos kunstnere og Bill Gates programmører, så lad os til nød sluge denne censur. Men hvad kan ellers forsvares af censur ? ? ?

1998/01/03

Skulle hårdhændet afvisning koste et liv i ny og næ, så skidt pyt. Det er måske eneste vej da kan lære at følge reglerne. Det er for dumt at ævle ALLE MENNESKELIV HAR SAMME VÆRDI når vi alle ved at man helt klart holder mere af sit kæledyr end af en million halenegere på den anden side jorden.

1998/01/03

At opdrage bøllerne til ikke at tæve de søde små importerede ædle vilde har ingen europæisk eller USA samfundsforsker eller justitsminister fundet veje til. ALTSÅ MÅ VI STOPPE INDVANDRINGEN, inden problemet bliver stort og uløseligt.

1998/01/03

When suddenly the cheapest computer has same speed as the most expensive, the competition will move to other qualities: reliability, storage,etc. Same with the women market, after cloning becomes widespread as fighting ugliness. (It may , however , be postponed for a very long time to have cloning accepted as ethically correct, since the present upper class , whose women tend to be much more beautiful than average, may feel that the innovation rocks the boat too much, and should not be marketed as freely as other gadgets.)

Mon, 5 Jan 1998 16:18:17

Alkoholisme er "sygdom" skabt af SKAT o.lign, undertrykkelse. En kvinde kan undertiden hive en fordrukken op. Minnesotakur, andet gruppepres, antabus osv osv er pjat, kortsigtet. Et samfund med lavere skatter ala Japan vil have job til alle og dermed færre der søger virkelighedsflugt via rusmidler. Det er det eneste der politisk er værd at satse på. At give sine børn selvtillid ved at de finder ud af hvad de kan lide at hobbye med er også gavnligt. Læger er nok de mindst dårlige symptombehandlere, hvis man vil gribe ind så sent. Kold tyrker mht alkohol bruges for lidt. At have tillid til disse "sindsyge" er sjældent klogt. Selvfølgelig er kræft værre - der er flere der mirakuløst forlader misbrug end stopper tumorvækst. Opskrifter på mirakler er sjældent troværdige.

Sat, 10 Jan 1998 22:10:15

Ofte er en pige der er gammel nok til sex, også gammel nok til selv at tage stilling til om hun "misbruges" (og kvinder foregiver altid at være svage men er det ikke). En usikker psykiatrisk patient kan måske blive gavnet af et varmt eventyr. Alle tilfælde er forskellige - og klare regler ens-for-alle gør vist altid mere skade end gavn. Det gælder vist også med pædofili og mindreårige børn, hvor den overordnede "en kaptajn på skuden" er barnets forældre, som må følge med i hvem barnet er sammen med

Sat, 10 Jan 1998 11:13:04

Le Pen dømtes til at skulle af med en million til at trykke i 12 dag- og uge- blade sin beklagelse af at have sagt at "de tyske kz-rædsler var en bagatel i ww2" (for USA vandt krigen og er derfor verdenspolitibetjent og vil ikke have frem at deres allierede Stalin var langt, langt værre end nazierne).

Sat, 10 Jan 1998 18:11:15

Det bedste er at løbe linen helt ud - fx gøre formidling af kontakt til købesex og partnere ske frit pr tele, og tillade al porn på TV. Folk er kloge nok til at sætte grænser selv. Tabuer er intensiveret vedr pædofili, incest, voldtægt - også her bør forbud og straf gøres sagligt velbegrundede, dvs begrænses. Får folk mulighed for at udleve deres fantasier, vil de ofte indse at varigt gode oplevelser med resultater er bedre at finde i produktivt arbejde og i familier med børn.

Sat, 10 Jan 1998 18:11:16

Hvis nogle såres af "perker-vitser" så bør de være taknemlige over at de er blevet foræret en tiltrængt udfordring og at såret jo ikke er fysisk. Indvandrere bør hærde sig til at tåle dansk vid - også selvom det kan være tilstræbt destruktivt i visse tilfælde. Ord sårer kun den, der har selskabt uorden i sit mentale bagland.

Sat, 10 Jan 1998 18:11:20

Nyhedsformidling og historie tilsværter de onde gamle dage for at stille nuværende system i godt lys, Religionen har opreklameret jøder og deres bibel, og akademikere og deres regler. Meget er fortiet som sætter seneste krigs tabere i et nyt og bedre lys. At ønske revisionisme er ikke at være nazi Heller ikke japanerne var eneansvarlige for deres krigsstart. Teknologien som har gjort aber til mennesker og stenalder til industrialder, har skabt sig selv og universitets-teori har ringe ære for fremskridtene. Privatisering kan gavne næsten alt: historieskrivning, forskning, undervisning, ulandshjælp, flygtningehjælp, lægevæsen , osv

Sat, 10 Jan 1998 11:16:34

En nazi-voldsmand , Nakaba(vistnok landets enesteaf slagsen) fik mange års fængsel for at have sendt modelervoks - idet han troede det var plastisk sprængstof.

Sun, 11 Jan 1998 12:11:22

Børn foretrækker alt andet lige en legekammerat der har hund - for han udstråler selvtillid, ligesom mænd foretrækker mænd der har kvindetække.

Sun, 11 Jan 1998 13:15:32

Idealists as Lord Haw-Haw, Pound, Riefenstahl or Hamsun would have done what their conscience demanded, even if former war trials made death penalty a risk. Why punish such idealists ? To satisfy revenge feelings of a lynch mob ? To reinforce official interpretation of history ? Why ? (Nizkor never attacks this inconvenient question) American socialistic legal system seem to have the objective of employing as many lawyers as possible. - 100 times as many as Japan, per million inhabitants. - 10 times as many as Denmark (which in stead has a similar harmful surplus of social wellfare workers) Are war crime trials partly a wellfare project designed to employ useles university graduates in the legal profession - as NASA is in the scientific profession ?

Sun, 11 Jan 1998 14:16:02

NU HAR I EN SNES GANGE GENTAGET AT MATH VAR FORUDSÆTNING. Kommer der snart et ræsonemment, der sandsynliggør at ET ELLER ANDET(edb, motor, plast, telegrafi ? ? ?) kun kunne være opstået via den math-vej som vort teorifixerede system tilfældigvis lod ekspandere sideløbende med at ingeniørerne udførte de forbrugergavnlige mirakler ? ? ? (Eller blot at det gik hurtigere, fordi noget math var parat)

Sun, 11 Jan 1998 22:29:50

Mon muslimerne her vil tilbyde os "indianer-reservater", når de har taget magten ? En million indianere brødfødtes af en prærie der nu brødføder 500 millioner (USAs korn-eksport er afgørende for at sultkatastrofer ikke rammer enorme ulandsområder). Så udfra et Darwinistisk synspunkt har Columbus efterkommere gavnet dyrearten. Det var spildagtigt, at så uduelige indianere skulle optage så meget plads . Størst mulig lykke for flest mulig, -formlen er svær at anvende, men da planteenergi der før ernærede 1 mill indianere nu skaber enorm trivsel for USAs 200 hvide og endnu flere sorte, så er der et overskud ved at Buffalo Bill & Co opførte sig som rovdyr i en kort intens erobringsfase.

Mon, 12 Jan 1998 20:50

Ingen har påstået at det (som vor tids danske fængsler) var en ferielejr. Men den tid hvor "Arbeit macht frei" var central i lejrenes genopdragelsesprogram, var vellykket. Asociale blev gjort samfundsnyttige - især intellektuelle og kommunister. Ikke noget jeg kunne ønske mig efterlignet her, men i en krig kan meget undskyldes. Da man siden brugte lejrene til jøder, og mad mangledes, blev tingene værre.

Mon, 12 Jan 1998 20:50

Krigens udvikling gjorde at de allierede umuliggjorde at Hitler slap af med jøderne på den humane planlagte måde.

Mon, 12 Jan 1998 18:17:45

Det er ny for mig at noget jeg har skrevet kan opleves som usandt. Vær rar at præciser.

Tue, 13 Jan 1998 11:08:33

En "kværulant" som jeg passer ikke ind i Japansk gruppeharmoni. Som ikke præges af næsegrus underkastelse som muslimverdenen, men af en tidligt indarbejdet stimeintelligens der fjerner tidsspildende modsætninger mellem mennesker (populært: kristendom har forhindret os i at holde så meget af hinanden som japanerne gør). Jeg er 51 år og miljøskadet - og det var mine børn efter amning var ophørt, så de kan heller ikke overtales til at give Fjernøstligt paradis en chance. Men der er meget fra disse overlegne mennesker der modsiger vor vanetænkning og - hvis det gribes behændigt an - kan vi her og der kopiere småting direkte. Især er det modsigelsen af godhedsindustriens løgnagtige centraliseringsbudskab (kræv skat og fordel til magthavernes venner) som vi bør på abstrakt vis suge til os og lade os inspirere af.

Tue, 13 Jan 1998 10:23:29

(forresten synes jeg personligt, at det er OK at læger prøver at forføre patienter - make love, not war - havde han været heldig og telefonsamtalen havde sket 7 år senere, da vort forhold var i krise, havde han måske haft heldet med sig, og begge havde haft noget positivt ud af det, why not ?)

Tue, 13 Jan 1998 00:43:09

Matematikprofessoren der var eneboer i Montana og sendte bomber der dræbte mange, var anti-teknik og havde en idealisme, som han er stolt af og vil forsvare. Men sjælelægerne ved hvad der er godt for ham og vil fratage ham retssagens ytringsfrihed for at beskytte ham mod døddstraf. Det minder meget om Hamsun-retssagen

Wed, 14 Jan 1998 11:35:47 (som Rene Brinck)

Nazi-UFOer og skindødsoplivning - metafysik er ikke modbevist. Det kan da ikke udelukkes at UFOer findes - og at nazierne der jo tænkte utraditionelt og derfor skabte de raketter der har givet os sattelitTV har gjort væsentlige opdagelser, som nu forties. Da ingen Hitler-ligdel med sikkerhed er fundet i Berlin, kan det PRINCIPIELT heller ikke udelukkes at han slap væk med en raket - men havde Werner van Braun været så langt fremme, havde hans v2 og V1 nok ramt bedre.

Wed, 14 Jan 1998 11:38:37

Fredsproces er Israels problem - ikke vort. Kurdere er muslimer og evt forfølgelse rager ikke os. Tyrkiet sender dem herop som fortropper for deres hellige krig - hvad mislykkedes ved Wien 1529 og 1678 søge klaret via vor tossegodhed.

Wed, 14 Jan 1998 11:38:37

Overhovedet at nævne "befolkningstilvækst" vidner om en for Pianister typisk mangel på proportionssans. Selvom deres befolkning halveredes af AIDS, ville strømmen mod vore rigdomme være uændret. De presses ikke af overbefolkning - men suges hertil af vore sagsbehandleres "bestikkelse" - som topper netop i Danmark, hvis børnehavefolketing ikke kan erstattes hurtigt nok af professionelt EU-embedsmandsvælde.

Wed, 14 Jan 1998 14:56:42

HISTORIEN ER at første uge jeg deltog på denne Politikens lukkede afdeling , som man køber kontingtent til, skrev jeg forslag til nedbringelse af kriminalitet, lovforslag stillet af VOCZ. Jeg har aldrig på nogen måde chikaneret. Endsige "på det groveste". En vits om et "typisk indlæg fra en jødesocialist" som kunne være P.Gersmann , C.Levin eller andre er engang postet. Men ikke på internet, kun på det lille lukkede (døende dagligstue-)BBS eller intrAnet kaldet Politiken Online. Idag hvor Gersmann meddeler om sin herkomst, er første gang jeg erfarer om denne. Heller ikke andetsteds i mine omfattende internetdebatter, forekommer antisemitisme, som ligger mig fjernt. Jeg har arbejdet i ulande for at hjælpe fremmede folkeslag og jeg er gift med en Japaner.

Wed, 14 Jan 1998 14:56:42

Peter Gersmann der var ordstyrer i dette modererede dvs snævert kontrollerede forum, angreb mig uden begrundelser for at være "nazi". Det gjorde han igen og igen og jeg udbad mig forklaring. Den var han ikke i stand til at give - eller han ville ikke forsøge, for jeg var og er en overlegen, skarp, saglig, logisk-stringent debattør som kun få turde og tør gå op imod.

Wed, 14 Jan 1998 16:59:23

I gymnasiet havde jeg skam ondt af hende der lignede et strygebræt med to gajoler. Men man er et dyr og tiltrækkes af de strutbrystede klogtansigtede velproportionerede.

Thu, 15 Jan 1998 18:07:25

Kan ingen hjælpe mig til at forstå hvorfor Peter Schmith typer der taler for at sex mellem børn og voksne skal respekteres når begge kan lide det, og forældrene er indforstået BLIVER HADET NED I HELVEDE ? Make love, not war Det man ikke dør af bliver man stærkere af

Thu, 15 Jan 1998 17:42:47

Under en % af de debattører der viser tegn på at have læst os, er etniske. Kan særlig mange muslimer forstå en internetdebat ? Læse ? Politikens tegneserie 13.1.98 s2p1 rammer plet vedr at de importerede akademikere er ikke højtuddannede i nordisk forstand: Værkfører: "Den grønne knap er "START" og den røde knap er "STOP" V: "Tror du nok du kan finde ud af det, Ali ? " Ali: "Ja..." Ali: "...jeg er uddannet civilingeniør"

Thu, 15 Jan 1998 17:45:52

Several persons that have analyzed the way Hitler seduced the German people have called Hitler a Jew at heart. He was a genious in harnessing the evil resentiment in front of the waggon of war (that might have been justified, since it is proven that Stalin would have attacked Germany a few days after the Barbarossa day, if Hitler had not taken the initiative) Making Jews into hostages/enemy picture might have been the only possible way to collect the resources of the nation. Sad, sad, sad. The cure is the market oriented, future oriented spirit of the vikings - that is the spirit of confuzianism. (without Christianity North Europe would have been much like the Japanese(and the ancient Greek) - which by the way was a point that Hitler made some clever thinking about) The revenge/resentiment spirit of the Jews is an important cause of much evil - e.g. the war criminal trials 1946 and 1998.

Fri, 16 Jan 1998 00:29:08

Bohr nærmest udkrængede sin anti-videnskabelige tilbage-til-naturen jer- er-totaluvidende ved at tage YIN OG YAN symbolet til ridderskjold, da han adledes. Reelt en dejlig selvafslørende "fyr-mig, jeg er unyttig" indrømmelse - men journalistik stod parat til at farve den anderledes end hvad dens sande indhold er. Siden atombomben har den teoretiske fysik da heller ikke gavnet menneskeheden. Men medier evner at skjule hvad ikke gavner magten. En analog mur for erkendelse har vi med Big Bang. Medierne lader alskens narrøve få genistatus med ubevislig godtkøbssnak om Big Bang.

Fri, 16 Jan 1998 00:29:15

Efter sigende var det en engelskloyal agent blandt nazisterne, der fik arrangeret at tyske agenter skulle likvidere Munk, hvilket klart skadede tyskerne PR-mæssigt i Danmark. Den pacifistiske dansker hoppede aldrig på Munks akadeiske overmenneske- nykker og støttede klogt samarbejdspolitikken, men havde brug for - da de allierede vandt - at bilde sig ind, at vi havde været på allieret side.

Fri, 16 Jan 1998 00:57:21

"Indvandrere angreb politi" overskrifter Ekstrabladet 15.1.98 p16 og det ny om skadedyrene er at de angreb politiets forsøg på at redde et kvæstet vantro trafikoffer. Stenkast i bedste palæstinenser-stil holdt politiet væk, mens andre stjal den døendes ejendele fra bilen. 18 ekstra betjente tilkaldtes men anholdelser skete ikke. De skulle have tilkaldt 180/omringet/brugt tåregas/pistolskud i benene/hjemsendt til halenegerlandene hele denne muslimske hærenhed, medsamt de unges familier, incl søstre under uddannelse.

Fri, 16 Jan 1998 12:33:57

NY MENNESKELIG VIDEN er eksempelvis at jeg igår havde bedre onani med Ugens Rapport end med Playboys site. Det er ifl. Ivar "ipso facto "nyttigt"" ! Sammenlignet med relativitetsteori (eller matematik om positroner og mesoner), er min ny menneskelige viden MERE NYTTIG - for hvis tiltrækkelig megen sådan viden indsamles, kan pornoproducenterne producere bedre behovstilfredsstillelse.

Fri, 16 Jan 1998 17:32:44

Hvis en særling (fx Jonni Hansen) og kone boede på den øde sydfynske ø Bjørnø og fødte børn som de aflivede, ville jeg ikke ønske politiindsats mod sådant. Men gjorde de det i Odense, ville jeg føle at kan man være så afstumpet, så kan man måske også myrde uskyldige voksne, altså mord der truer samfundet.

Sun, 18 Jan 1998 15:16:17

Apartheid i Sydafrika var ikke så tosset som medierne gør den til. Lad den enkelte afgøre om han vil omgåes ens- eller forskelligt farvede.

Mon, 19 Jan 1998 22:36:50

Og betyder Bohr's snobbe-ord KOMPLEMENTÆR andet end uklar, tåget, uafgrænset, våset.... - at man erkender total inkompetence ?

Mon, 19 Jan 1998 23:52:09

Muslimske ingeniører kan sjælden noget nyttigt men kræver og klynker - sydeuropæiske speciallæger derimod vil sikkert blive besøgt af patienterne lige så meget som danske. Hvad er problemet ? Hellig krig - enguderi lægger op til had,hævn, klynk,kræv, kiv, kævl - hvis det var thailændere vi importerede så kunne vi slappe af

Tue, 20 Jan 1998 01:07:29

Det er rammende shorthand, når statsmagten her sender internet-reklame til rejsebureauet i Istanbul, hvor muslimoverklasse vælger og vrager mellem hvor de gavner den hellige krig bedst, hvor socialluksus er maximal, hvor familiesammenføringsregler og hurtig stemmeret er i top. Eller vi sender "opkøbere" ned at afgøre HVEM VI HELST VIL HAVE (af Birthe Weiss kaldet "hvem der lider mest nød" - det siges at vi i høj grad vælger(/valgte, fra Bosnien) jøder, bøsser og handicappede - og marxister. Og nogle der påstår sig højtuddannede - snobber som vil beundre danske skrankepaver.

Tue, 20 Jan 1998 19:53:03

Det er i høj grad belastende for vort undervisningssystem og vore medier, at det ikke oplyses at man havde gjort millioner af tyskere til slaver under polakkerne og de dræbte mange tyskere, så Hitler var nødt til at angribe Polen

Wed, 21 Jan 1998 20:13:21

Fra Auschwits er bevisligt kun 80 000 døde - og måske de aller fleste af disse naturligt især alderdom.

Thu, 22 Jan 1998 12:02:04

MÅSKE 90% af berømtheder der romancer, incl Nyrup&Dybkær , ikke ville tale sammen nogensinde, hvis ikke et evt kamera på, gavnede begges karriere. Måske Torben Lund og YvonneHerløvAndersen er til modsat køn men indså at bøsser regerer mange departementer(især Sundhedsstyrelsen) og denne mafia kan afgøre politiker-karrierer så ved at simulere homo, kunne deres karriere sikres bedre end ellers. Det eneste jeg ved er - at jeg INTET VED, sagde Sokrates Man bør tvivle om alt, sagde Descartes. Jeg gør oprør, altså er jeg til, sagde Camus - og sådan er der så meget

Thu, 22 Jan 1998 23:49:13

Sagen er at en ravne-mor overlader sin treårige dreng til en kæreste uden rutine i og interesse i at passe børn. Måske hun endda har uddelegeret at "hvis du vil være her, så må du lære ham ikke at lorte i bukserne" - mødre elsker at sende mænd i krig og bruge dem som bussemænd og aldrig tage medansvar i deres absurde skrivebordsteori. Den stakkels langturschaffeur slaver med at lægge fliser i herskerindens have. Moren drikker kaffe på hospitalet, hvor hun nyder udejob. Stedfar udsætter så i irritation den treårige for rigelig varmt vand FRA HANEN, formodentlig 45-55 grader celsius. På ingen måde "kogende" for det betyder 100 grader og boblende Drengen får 3 gradsforbrændinger (hud rødme) og skriger, og der ringes efter en vagtlæge. Mor kommer hjem og vagtlægen tilkalder politi, og politi og stedfar fnidrer aggressivt om telefonbruser eller kar er anvendt. Aviserne lyver at drengen er i livsfare og dommeren varetægtsfængsler i 3 uger, selvom der ikke er risiko for fare for andre børn eller gentagelse mod samme ! Dette er kristen kultur når den viser sit sande ansigt. Ingen forsøg på problemløsning, men had og hævn og specialister der søger at drive en kile ind i familiens sammenhold og råber "synder" uden at forstå en skid., og reelt er motiveret af at gøre stalinistisk centraliseret professionel universitets-planlægning uden jordforbindelse til (familie)livets indhold. Ingen har nogensinde lært den stakkels langturschaffeur at man føler på badevand før man udsætter barnet for det. Ingen har lært ham at opdrage med venlighed istf. straf. Hollywood og Nürnberg "ret"ssag har lært den slags menneskere at vold er svaret. Moderen har kendt kæresten i et år før hun to måneder før episoden lader ham flytte ind. Hun ejer barnet, hun er ansvarlig - men en enig presse gør hankøn til 100% djævel

Fri, 23 Jan 1998 01:07:49

Hvis der er salg i bedre processorer/software , så bør uni forske i noget der gavner og efterspørges af Intel/ Bill Gates Da ingen industri råber på avanceret statistik eller komplexe tal så kan dette bortspares - sammen med humanistisk "forskning"

Fri, 23 Jan 1998 12:02:46

Det Titanic-scenarie, som opleves når folk med åbne øjne betragter det sort regerede Afrika - som er een stor ond fangelejr - er, hvad vil blive værre og værre i de næste årtier, UUNDGÅELIGT, men kun hos "halenegerlandene". Hvis den svage nedgang i fødselstal, som skyldes at de via satelit-TV lærer vor kultur, skulle gribe om sig dobbelt så hurtigt, så vil sult-fordoblingerne ske lidt langsommere, men ske vil de. Skulle der mod al saglig forventning, vise sig at være en gnist af sandhed i en af øko-flipper-sekternes mange "videnskabeligt underbyggede" forureningsfarer, så vil det betyde noget lignende. Usandsynligt, men tænkeligt, er, at det onde mod tabere, som fx kræft er idag(eller hjerneblødning i Japan), vil ramme lidt flere, og at sådant ikke kun vil ske i troperne men også hos os. Men værre kan det ikke gå. Auken er til grin. Jorden og dens herlige stamme totalforliser ikke - det burde være sund fornuft for alle. Værre end "til grin" er de der tror at vi kan bekæmpe ulandsulykke og forhindre flygtningestrøm ved at forværre skandinavisk superdumhed, nemlig at ofre over 1% af BNP på 3.verdensfolk, her eller der. Både ulands- og flygtninge-hjælp er skadelig symptombehandling. Markedsfrihed er klog effektiv kur, men ikke her-og-nu mirakel. Mirakler er noget umuligt. Fjolser, der tror at syndsbevidsthed gør god, ser Titanic-film og føler at deres medlidenhed med kommende katastrofeofre er en skærv til at gøre verden bedre. Hvorefter (nogle af )dem går hjem og boller og tror at dette kærlighedsritual yderligere gør dem til gode gavnlige mennesker, modsat kapitalister og andre filmskurke!

Tue, 27 Jan 1998 19:34:38

Copypaste noget hvor jeg argumenterer antisemitisk. Det kan du ikke.

Wed, 28 Jan 1998 07:38:00

Selvom hvis jeg skrev ti gange så meget og andre ti gange så lidt som idag så ville det intet skade reelt. DEr er jo masser af plads, det er ikke en begrænset avisside.

Thu, 29 Jan 1998 17:01:38

Eftersom partisaner i høj grad var jødiske og faldt den tyske front i ryggen, så brugtes ved denne ubehagelige krig at udøve terror på civilbefolkningen, helt som vietcong gjorde, når der var den mindste mistanke om at landsbyboere samarbejdede med modpartens hær. Vest-Europas traditioner for ridderlig "rituel" krig der skåner kvinder og børn, har aldrig været gældende langt inde i Øst-Europa og Asien. Det er urimeligt at kalde disse drab for folkedrab. Dresden og Hiroshima er så i langt højere grad folkedrab.

Thu, 29 Jan 1998 19:34:26

Min autonome nevø hævder at Lauck var formand for en nazi-organisation der har opfordret til brug af vold. Ved nogen om det er sandt ? Ved nogen om der er andre i det danske DNSB der har voldsdomme end Jonni Hansen (som stak sin ex-kone en lussing, og derved fik hende til at overholde samkvemsretten , hvilket virkede bedre end statsamt-indsats - men det gav ham en politisk fængselsdom, som gør at journalister siden har kaldt ham voldsdømt - selvom det ikke var vold mod indvandrere, hvad uvægerligt troes)

Fri, 30 Jan 1998 11:11:53

> En lille korrektion til din problemformulering. Raketten bliver ikke

> uendelig stor, men derimod flad i den retning raketten bevæger sig i.

> Effekten kaldes Lorentz-forkortning. Du glemmer også at nævne at disse

> effekter er gældende for en observatør for hvilken rakettens hastighed

> nærmer sig c. For en observatør i raketten er alt normalt.

> Det lyder lige så " VEL D O K U M E N T E R E T" som Maxwells dæmon og Schrødingers kat. Kan ingen hæve debatten til over Nørretranders-planet ? Nysgerrig Rindalist Boblekammer billeder og cyklotron filosofi er måske sjove for nogle. C14 har derimod nytte. Når ævlehoveder taler om at temperaturen på solen er så mange gange tusinde GANGE mere end på en anden sol, så tænker jeg altid - målt med hvilket termometer ? At 10 gr+ ikke er det dobbelte af 20gr+ er indlysende men er 100000 gr Kelwin det dobbelte af 50000 gr Kelvin ? Og hvad kan det bruges til om Big Bang var der eller ikke var der og om rummet er uendeligt eller begrænset ?

Sun, 1 Feb 1998 12:41:35

Økologi er også at gylle er bedre end kunstkødning. Men USAs præries fortsat stadig større udbytte viser at kemisk landbrug ER MERE RENTABELT. Og der er ingen forurenings-lig på bordet(udover en dreng der i 50erne spiste bladan-nysprøjtede ærter og lign), eller beviste allergier eller lignende. Gylle er ISÆR SVÆRT når planøkonomer/biologer opfinder sindsyge gylletankskrav og -regler. Overladt til bondefornuft, går det ret godt. Kender du nogen der er blevet syge af nitrat i drikkevand -nej vel ?

Mon, 2 Feb 1998 07:42:34

Kan man opfinde en sygdom ? Videnskaben foregiver at bakteriologisk krigsførsel er mulig. Men det er aldrig udført. Naturlig immunitet, som er ret forudsigelig, gør at der skræmmes med rygter, men intet effektivt er præsteret. AIDS er måske en af titusinde virusser der er kommet og gået - ligesom forkølelse hvert år har ny virusundertyper - men først i 1982 skete ved forskning i KarposisSarkom-kræft en opdagelse, så man kunne udråbe en ny (bevilgingsgavnlig) sygdom FUNDET (ikke opfundet). At negre rammes mere skyldes måske i storbyer bøssevaner, i Afrika sult/pessimisme.

Tue, 3 Feb 1998 18:14:32

Perhaps USA-Jews started the WW2 and perhaps WW1 - so what? - LET US LOOK AT THE FUTURE. (and perhaps they deliberately sacrificed East European Jewry to kz-death (mostly that of Stalin) just as the Danish Jewish leadership sacrificed 472 poor/old/sick co-Jews to be deported unneccessarily to create a PR drama - but that is history.)

Wed, 4 Feb 1998 21:12:32

I en thailandsk havn kommer letpåklædte piger ofte ombord og distraherer søfolkene I Lam Chanbang var det rigeligt påfaldende og man fornemmede at de skulle sikre piraters senere adgang via ankerkæden. Ganske rigtigt, om natten kom to motorbåde og bording forsøgtes, men piraterne blev pågrebet. Ofte ribbes skibet for alt af værdi, og besætningen efterlades bundne. 109 angreb på 9 mdr i 7 Fjernøstlande nævnes. Ofte skydes.Ofte trues, Ofte voldtages. Ofte slås. 51 dræbte og 30 sårede søfolk i 1997. Alt dette gemt godt inde i Erhvervstillæg til Jyllandsposten 4.2.98 Hvorfor blev sådant ikke nævnt af TV dengang man skabte had mod danske søfolk der gik over gevind vedr sort pirat og smed ham overbord.

Thu, 5 Feb 1998 10:44:57

Pirater, der gør søfolks liv usikkert, kan også gøres til en saga blot, hvis elektronik får lov at gøre mere gavn. (Mht at folk, der søger at smugle sig hertil som illegal flygtning via skibslast, ikke er helt samme problem som pirater der har øjeblikkelig vold og tyveri for øje, så bør man huske at : Søfolk lever et usikkert liv. Deres generaliserende reflekser redder ofte deres liv. Vi bør ikke overreagere med dømmesyge, når deres afværgereaktion ikke er just den som vi dovne observatører-fra-lænestolen tror at vi ville have valgt. Der burde ikke have været rejst tiltale da danske søfolk klarede et angreb på en måske rigelig bøllet måde).

Thu, 5 Feb 1998 04:15:31

Men sagen var at tyskerne skulle sikre fremførsel af forsyninger til hære langt inde i Rusland. Partisaner sprængte jernbaner. En måde at stoppe dette var at tage gidsler og terrorisere. Da partisanerne især var jøder (ligesom toppen af Stalins embedsmænd var jøder) Og da jøder ofte var upopulære blandt østeeuropæiske bønder Så slog man to fluer med et smæk ved især at aflive jøder bag fronten Dels fik man vist sin jernnævne, så færre turde støtte partisanerne af angst for selv at blive dræbt. Dels opnåede man en vis popularitet hos de antisemitiske russere (og polakker) ved at disse forhadte pengepugere og ågerkarle især brugtes som gidsler m.m. Ligesom japanernes Nanking-massakre, var dette ikke folkedrab men krigsførsel.

Thu, 5 Feb 1998 11:00:55

Som barn overhørte jeg brainstorming-sessions på Radiometer, hvor min far var maskiningeniør, og BRAINSTORMINGENS GRUNDLOV blev ofte gentaget - den lyder "afprøv hvad du er usikker på og kritiser kun store linier, ikke ordkløveri." Jo, det kan hænde at jeg fyrer noget af , som jeg kun er 90% sikker på. Sjældent er modspil givet, der påviste at det var uberettiget. (Senest: om GPS er nu omsider kommet oplysning der tyder på at relativity MÅSKE øger nøjagtigheden. Men det var da forfriskende at se afsløret at så mange tror blindt på Einstein, uden at kunne begrunde det)

Thu, 5 Feb 1998 10:44:49

Aralsø og Aswandæmning er uoverskuelige kæmpeindgreb og måske 10 skridt tilbage og 9 skridt frem(sandsynligvis omvendt). Ørkens udvidelse kan have mange naturlige årsager . Afskovning er måske årsag til at de elefanter som Hannibal havde i skove nær Kartago ikke er mere. Måske andet er årsag. Vand-forsvinden er et bagatelproblem sammenlignet med det tekniske fremskridt at vand nu kan pumpes til marker der tidligere ikke lod sig opdyrke. Ozonlag er nok solpletskabt og i værste fald skal visse landarbejdere bære mexikanerhat for at ikke at få solskoldning og dermed hudkræft(der let helbredes). Hvaler og tigre kan let udryddes, ligesom bjørn og urokse jagedes væk fra DK i tidlig stenalder. Bevarelse er en kunstig, dyr fredningsopgave. Men om blånakkede papegøjer er væk, betyder intet. Smådyr kommer og går. Molekyler som CO2 påvirkes ikke væsentligt af mennesker. Godt at løgnene fik dødsstødet.

Thu, 5 Feb 1998 14:51:55

Vi er nogle stykker der helst kun poster, når der er nyt faktuelt indhold eller et innovativt ræssonnement.

Fri, 6 Feb 1998 08:03:28

Jeg ønsker at staten blander sig uden om hvad den ikke har forstand på. Incl ufarlig skoldning. Overlad straf til mor og rederi. Jeg ønsker at krigsforbrydelser aldrig straffes for i krig gælder ingen regler.(Det er fordi regler spillede fallit, at krigen brød ud)

Fri, 6 Feb 1998 23:29:41

Jeg hørte en berejst mand hævde, at i udenlandske villakvarterer er ejerne mere tilbøjelige til at gå ind og pisse - hvorimod de fleste danskere nyder at gøre det i det fri, når ingen risiko for at blive betragtet. Til menneskehedens store pionerer og fremskridtsfolk hører de, der tør gå ny veje mht. dovenskab, så der bliver mere tid til udfordringer, resultater, oplevelser. Kinesere der ammer i toget, kan vi lære af. Måske de kan lære MINDRE RENLIGHED af os. Livet er for kort til tøjvask og kropshygiejne, der ikke forebygger sygdom. Snobber der mener at naturlig kropslugt skal ses ned på, bør bekæmpes (verbalt). Det er et spørgsmål om vane. Måske vi som dyrene har glimrende uudnyttede kommunikationsmuligheder, som vi bare sjofler og forsømmer, ved at vi deodoranter og etnisk udrenser vore hudmikrober ? Jeg er desværre ikke usnobbet selv. Jeg synes at dumme mennesker ofte lugter grimt. Men det man ikke dør af bliver man stærkere af, og måske næste generation kan nå videre mht at bekæmpe ringeagt baseret på usaglig (tidligt tillært) signalvurdering. Piger lugter næsten altid godt. Er vi født racistiske ?

Mon, 9 Feb 1998 08:36:18

Landsforvis og afmærk(især EDB-registrering men også AIDS-tatovering - og en voldsforbryder kunne evt prøveløsledes hvis han ville skilte med det.

Wed, 11 Feb 1998 06:48:34

Madagascar-nazihumanismen og Hornshøjs følelsesporno Og anden anti-revisionist gåen-efter-manden Præcis ligesom Polen og Frankrig ønskede Tyskland færre jøder. Sammen med disse to lande planlagde man deportation af jøder til Madagascar. Drab var ej joke, ikke en plan. Hvis man havde fået det mest uønskede overskud af jøder deporteret, havde de været uden for tysk magtsfære og havde sikkert klaret sig som andre hvide kolonialister. Da "Britannia Rules The Waves" og ikke som forventet ville fredsslutte efter sejren over Frankrig, måtte man droppe planen. Da Hornshøjs Berlingske-artikel vil dæmonisere nazierne , skal den humanistiske plan fordrejes.

Wed, 11 Feb 1998 19:06:49

antiflygtningmusik: http://www.glistrup.com/goaway.ram http://www.glistrup.com/fortidssenil.ram http://www.glistrup.com/patter.ram http://www.glistrup.com/danmark.ram http://www.glistrup.com/venner.ram

Wed, 11 Feb 1998 20:46:27

Sikke aggressioner. Der er mere grund til at rette dem imod muslimer i Danmark.

Thu, 12 Feb 1998 01:37:12

Stormagten USA beskytter os gratis. Og der er ingen fjender nær os (og har ikke været det siden WW2) USAs krig skabte en del af Hitlers (ret små) rædsler. Havde de ikke sendt våben til Stalin, men "let the best man win" havde det ikke kommet til de tyfusbefængte arbejdslejre. Biologiske våben virker ikke. Kemiske brugtes af SAddam mod kurdere ca 1983 (gas fra fly) Derfor nej til muslimer hertil. Atomvåben er nok mere prestige end noget Saddam ville bruge. Araberne har brug for Israel som fjendebillede - de ville ikke smide det i havet hvis de kunne. Saddam lokkedes af USA til at tage sit eget amt, Kuwait. USAs våbenindustri styrer al krig siden 1945. Bosnienkrig var værn mod amerikansk arbejdsløshed. Derfor falder crime i USA nu.

Thu, 12 Feb 1998 01:37:24

Præster er socialister og selvhadere og vil bare købe aflad ved at bidrage til at danmark forærer sig til halenegere

Thu, 12 Feb 1998 10:27:41

Leaving Tibet to the not-so-popular Dalai Lhama dictator, would have meant Tibet becoming like the large rural and urban slum of India. The benefit of up-to-date tecknology and know-how reaching the Tibet population is and will be immense. They will have to share it with Chinese immigrants - just as Red Indians of USA had to move together as part of the process that made the prarie a food supply to many hundred million people, whereas the primitive only could hunt meat for about one million Benjamin Franklin and dozens of early US Presidents had a less ethical attitude to natives than Hitler had to Jews. Alkohol was Gods gift to smash self confidence of the Red Indians, the quaker-politician wrote. As could be expected , China has much higher ethics than USA had. Tibet people get same rights as other Chinese citizens. What If China had ever followed the ill-guided protests of Hollywood actors to "grant independence" to Tibet? That would have been a crime against humanity and sound human rights.

Fri, 13 Feb 1998 00:02:05

Skandalerne om jødisk pjat 1943 - Glem "Matador"s rørstrømske epos! Da tyskerne jagede den lille bankassistent Stein, blev bankdirektørinde Maude voksen og startede på egen hånd bilen og fik den forfulgte jøde ud til grisehandleren og videre over Øresund.... Hvor vi elsker at høre om Danmarks helte-indsats.

Men sandheden er at tyskernes chef Best var den der reddede samtlige jøder og Berlin-dekretet var halvhjertet.

Best sendte nazichef Duckwitz til Sverige at berede vejen (og svenskerne sendte kystvagtskibe ud at se efter både med jøder)

Jødernes chef CB Henriques lod som om at han ikke troede på Bests advarsel via Hedtoft(s) og advarede IKKE de jøder, han var ansvarlig for.

Det gjorde heldigvis Best, er fornylig påvist af A.Arnheim udfra Rigsarkiv-dagbøger.

Best oprettede et visumkontor så jøderne kunne legalt og billigt have rejst med passagerdamperne fra København eller Helsingør - men de ville hellere den spændende dyre fiskekutter tur(som der siden er lavet monumenter og dokumentar og actionfilm over....

Et svensk kystvagtskib vædrede et skib med jøder og nogle druknede - men ellers er det vist rygter at jøder druknede eller begik selvmord. hvilket de mest anerkendte statistikere medtager ukritisk for at få tallene på ofre i vejret.

Hvis 60 jøder var druknet, havde der været mindehøjtideligheder derom - det har der ikke været!. Ivars kilder bør ikke troes(og savner originalkilder=offentlig statistik).

Politikens chefredaktør Valdemar Koppel var gift med dansker og vidste at det betød at han ikke behøvede rejse til Sverige.

Alligevel valgte han at forsøge spændende fiskekuttertur at skrive om, og sørgede for to gange at blive fanget men da han jo havde sin kones dåbsattest og brev fra Best i lommen, så blev han hver gang straks frigivet.

Dette pjat af en pop-journalist spildte behjertede danskeres resourcer. Efter sin legen Robin Hood gik han ned til haven og fik visum og rejste billigt til Malmø, hvilket han burde have gjort straks, hvis han da ikke bare var ude efter helte- og skurke-drama at skrive om ....

Andre jøder rejste frem og tilbage mellem Danmark og Sverige okt43-maj45 så tyskerne var altså ikke så jødejagende som det påstås.

Best havde masser af tyske soldater og politi han kunne have sat ud at hente alle jøder, - hvis han havde ville - men kun få benyttedes.

Best oplyste klart at hvis jøden ikke åbnede døren når der bankedes på, skulle SS gå igen - ikke bryde døren op.!

Danskere der i sjældne tilfælde blev grebet i at hjælpe jøder til ulovlig overfart, skulle klart IKKE STRAFFES OVERHOVEDET, og det vidste man.

Nationalmuseet har givet mig ret i skriftligt at skud der stoppede båd fra Gilleleje Havn var højst varselsskud - ikke rettet mod nogen person, som påstået i deres helte-bog.

Ofte "stak" danske antisemiter overfarterne og tyskerne svarede at de ikke gad stoppe jøders sejlads.

Når man stoppede jøder, lod man dem fortsætte.

Tyskerne krummede ikke et hår på hovedet af nogen dansk jøder, ej heller af de jødiske flygtninge fra Central-Europa som vi havde modtaget før krigen, og nemt passede på.

Men Ivar skrev 1500 "exterminated" Jews from Denmark ! ! !

Af de 480 der kom til alderdomshjemmet med Europas bedste hospital, Theresienstadt, kom alle hjem undtagen 52 der døde af alderdom og sygdom, og nok ofte var udvalgt til udsendelsen netop fordi de var syge, og jøde-toppen ønskede ofre.

Ivar fra Politiken, der har Danmarksrekord i at gå efter MAND EJ BOLD, dømmer alene Best på at han i Polen og Frankrig o.1940 vistnok skulle have udført antisemitisk hetz.

Men han var jødernes redningsmand, skønt ærke-nazist. En ordholdende gentleman, som smøg sig uden om ordrer fra Berlin, og sandsynligvis gerne ville have reddet alle jøder, men det var ikke godt for jødisk historieskrivning, så det modarbejdede de danske jøders ledere. (nok i god forståelse med ledende USA-jøders ønske om usand Holocaust- følelsesporno)

Fri, 13 Feb 1998 00:25:32

Jeg har i årtier gået uden sko udendørs året rundt og erfaret at sko er opreklamerede. Mest mulig nudisme (ikke skabs-) er også en vej til trivsel. Er de seneste årtiers kernefysik en vej til trivsel ? Hahn, Otto, Meitner etc var. Magtesløshed på dk.videnskab mht. at forsvare Einstein tyder på at siden atomkrafterne blev overladt til ingeniører er universitetsfysik blevet som abstrakt kunst. Rembrandt bidrog til afbildningsforbedring. Picasso inspirerede gode reklametegnere, som vi nyder. Men kunst med døde grise, skal ikke statsstøttes, selvom vennerne roser hinanden.

Fri, 13 Feb 1998 16:03:52

Mit budskab er at HVIS drab af børn er sket af Einsatz-grupper så er det i tråd med normal krigsførsel på de kanter, hvor terror mod civile ofte er hvad der redder dig og dine kammerater, fra at blive faldet i ryggen af civile partisan-venner. Krig er krig. I pogrombæltet særlig barsk. Overlevelse driver soldater til ting, som du ikke bør fordømme overfladisk.

Fri, 13 Feb 1998 15:14:48

Tianamen massakren er velbeskrevet og ikke så grel som du gengiver det, og i et land med en milliard mennesker, kan jeg ikke forarges over at så bagatelagtig vold fra stat mod revolutionære kan være nødvendig nu og da.

Sat, 14 Feb 1998 15:44:49 (som Rene Brinck)

EB's Victor Andresen skriver 14.2.98 at det var "nazistisk idioti" der kostede de mange jøder livet, og at Stalin og Mao var langt værre. Er det idioti når en ræv i et hønsehus følger sine reflekser og dræber flere høns end den kan æde ? Nej. Der er understrømme i historiens udvikling der tvinger regeringer til at følge skæbnen. Nazierne måtte forsvare sig mod omverdenen og havde brug for en intern syndebuk og krig gjorde arbejdslejre til dødslejre - ikke kynisk+overlagt, men heller ikke irrationelt+sindsygt

Sun, 15 Feb 1998 19:17:55

Bjørk er fra Island og vant til det lille menneske i den enorme natur. Vulkaner, lava, geisere. Hendes intuition bakkes op af tal, som jeg ikke har ved hånden - mennesket vil ikke selv med atomkrig kunne ændre klima.

Mon, 16 Feb 1998 08:11:58

Flygtninge-liderlig statsmagt er begyndt at lade blinde passagerer gå i land og søge asyl. Vi bør adle patriot-sømænd der (drukkent, overdrevent) udviste de farlige kriminelle indbrudstyve ad den vej de var kommet. Kampen står mellem en statsmagt der hader alt dansk, og hader sig selv, og ønsker flest mulig halenegere smuglet ind så der kan skabes flest mulig job til sagsbehandlervennerne
OG
den menige dansker , hvis repræsentant var racistiske søfolk, som i samklang med overtroisk philipinsk besætning, der følte sig truet, statuerede et eksempel og afviste potentielle terrorister, på den i troperne hævdvundne måde.

Jeg har sejlet på Atlanten med fragtskib og har idag en vis sympati for styrmanden der dengang hånede mig som en blødsøden SF-er. De er meget danske. De er desperate over at Danmark foræres til Islam. "Fortvivlelsens nødhjælp" er hvad drev dem til uagtsomt manddrab, og tiltale var ikke påkrævet

Mon, 16 Feb 1998 08:12:01

Politiken16.2.98p6 ser beviser for at AIDS er opstået pga stammekrige og flygtningetæthed i det centrale Afrika i 60'erne Her er en ny grund til vandtætte skodder mellem 3.division=3.verden og os(USAS+EU+Japan) Den dyriske adfærd hos de uciviliserede kombinerer med moderne våben købt fra os, giver stammekrigene epidemiske dimentioner der tilmed fører til kz-rædsler der skaber ny sygdom.

Hvis man var bio-racist ville man inddrage i ræssonnementet at Politiken mener at aber som reservouir har været medvirkende i sygdommens opståen

Men man bør ikke se for stort problem i denne psykosomatiske infektionssygdom, der især rammer selvhadere, der ellers var døde næsten lige så tidligt af kræft.

Saddam gemmer våben i Sudan fortæller samme avis. Islam er en 3.verdens religion At den er udgået af jødedom og har én religion, er uinteressant.

Forbrydere vil i fremtiden blive afsløret og dømt pålugt, ligesom nu pr fingeraftryk. (MorgenTV2,16.2.98). Klogt Hunde bør bruges meget mere.

Thu, 19 Feb 1998 10:51:28

The main point of the culture history below, is that although some or all blacks and moslems might reach same IQ after decades of good education and work, it makes sense to attribute certain "inborn civil rights" the the whites of Europe and USA, since white culture in these regions is a "body of cells" and the cells have proven to work well together to the benefit of the world, and since it aint broke, why fix it.

Fri Feb 20 09:24:24 1998

(Bo Warming er blevet dømt efter straffelovens paragraf 266b på grund af nedenstående.)

Muslimer holdes ikke ude af diskoteker pga hudfarve, men fordi de er voldelige når de bliver fulde og sexuelt hidsede (og er de puritanere, er de ingen indtægt for etablissementet - og de er ikke populære hos danskerflertallet af begge køn)

I hjemlandet er gruppepresset stærkt og vold sjælden.

Men tidligt erfarer den unge muslim her, at alle muslimer foragter danskernes vantro tossegodhed, og ikke ser synd i at stjæle fra eller lemleste en dansker

Politiet har instruks om at holde hånden over være "gæster" så måske den reelle overkriminalitet er tyve gange den registrerede. Som er ca 6 gange mere grov kriminalitet end hvad danskere gør.

At sammenligne med lige så fattige danskere, er ikke interessant. Man skal sammenligne med gennemsnittet.
Ja faktisk ville de stadig burde udvises, selv hvis de "kun" var så lovbrydende som gennemsnitsdanskeren.
For de er gæster, og forbryder sig ækelt mod gæstebuddets oldgamle internationale uskrevne love, når man stjæler fra værtens bord (og voldtager hans datter og lemlester hans søn)
I hjemlandet er der kollektiv straf.
Det har de respekt for.
Så hele familien - eller hele folkegruppen, bør udvises, når én går over stregen.

Mon, 23 Feb 1998 19:56:41

Danskere er del af familien, og vi må tage medansvar i at få deres vaner stoppet. Ikke-danskere skal bare ud. Muhamedaner-religionen gør det let at grovsortere - de skal alle ud, for erobringsbevægelsen er jo direkte lagt an på at hade os. En debattørs egen evt kriminelle fortid er LIGEGYLDIG Man må godt kaste med sten og selv bo i glashus. Jeg har 2 gange siddet i fængslet for at hjælpe barnløse. At kende tugthuset indefra giver sanfundsindsigt.

Mon, 23 Feb 1998 19:56:38

GLISTRUP UDTALTE I DK TV, der viste ham færdiggøre underskriftindsamling ved Lyngby Station, at "muslimer vil henrette vore efterkommere" Det er en kortfattet udtryksform for at de vil tage stillingerne så vor dalende levealder vil dale hurtigere pga stress der øger cortisol og mindsker immunforsvar. Mindreværdsfølelse vil blive et større problem når vi belastes med konkurenter der for status uretfærdigt forærende af bureaukrater, der vil forkæle de fremmede med kvoter.

Tue, 24 Feb 1998 07:48:11

Stem på et fiske-fornuftigt parti; Pia eller Z "Vi skal stoppe klynkeriet om at havet er ved at blive fisket tomt" Hver gang én fisk fanges, har de andre fisk en konkurrent mindre, og dermed større chance for at overleve.

Wed, 25 Feb 1998 01:41:49

Verden over ses i disse dage TV-klip frigivet fra Kina om narkohandlere der forevises ved folkemøde førend de henrettes. Måske Kina er lidt stolt af at de har nosser til at gribe til effektivt afskrækkende straf vedr en forbrydelse, der siden Opiumskrigen har været et kæmpeproblem i milliardlandet. En af de meget få dansk-indfødte muslimer var i TV4 igen og igen sidste år og anbefalede at Danmark burde vise i TV håndsafhugning som straf for tyveri, i bedste sendetid. Så ville vore forbrydelser blive sjældnere. I disse dage ser man hyppigt brutalt tyrkisk politi slå ned på kurder og andet småoprør i TV Eftersom Kinas straffe er sjældne og ikkei stigning(vistnok tværtimod) er det ikke et problem vi skal interessere os for. Måske vi endda kan lære noget om konsekvens.Der er jo ikke tale om blind eller overdreven terror. Og det er langt væk og ingen folkeflytning sker fra dem til os.

Thu, 26 Feb 1998 16:07:56

Nu påståes at Kinas 6000 årlige henrettelser omfatter dissidenter og at salg af organer fra henrettede sker illegalt. Tro ikke USA Det er legende let at skuespille med "skjult kamera" "afsløring på hotelværelse af organsælgere" og Kina har ingen forsvarer . Henrettelserne rammer hovedsagelig narkosælgere, mordere og stortyve, og et fattigt land har ikke råd at ofre 20 millioner på livstidsfængsling, sådan som en Palle Sørensen koster. Dødsstraf er en nødvendighed for at de kan holde kriminaliteten nede.

6000 dødsstraffe i et land med 1,2 milliarder mennesker er 5 pr million. Sammenlign med mord og færdselsdrab i Vesten. Kina er et humant land, sammenlignet med os, hvis man da evner at lægge fordømmelsesbrillerne fra sig.

Dissidenter genopdrages, og rammes næppe af dødsstraf.

Thu, 26 Feb 1998 16:07:41

The pogrom belt , far from the coasts, is honest and evil, like animals, and Genghis Khan quickly killed 35 mill farmers after having conquered China, but the West is skitzofrenic:

Sun, 1 Mar 1998 18:43:24

Wilde kan af fremskridtsfolk bruges som "helt" for han populariserede Nietzschesk moral relativisme og han havde succes med sin kunst, så den lå ikke skatteyderne til byrde. Men de mange socialist-bøsser der gør fin de siecle æsteticismen til kult (bl.a. Ole "Bogart" Michelsens glæde ved Marcel Proust) er præget af foragt for de uuddannede, dem der kan lide at se film på video og ikke går ind for statsstøtte til finkultur. De, der har malet sig ind i et hjørne hvor de ikke dur til andet end at gymnasieundervise i finkultur, bør omskole sig til samfundsnytte, og ikke have skattepenge. Halvhjertede socialister som Wilde og Proust ville helt sikkert modsætte sig foræring af deres fædreland til muslimer, som er resultatet af den enøjede finkulturbegejstring.

Tue, 3 Mar 1998 06:37:26

Do good'ers have made Denmark receive thousands of socalled refugees from Somalia recently. They are extremely dangerous and useles and harm our economy in many ways.

A bit un-politely , you may term them as "close to being animals". Fighting among each other about the food and narco and whatever resources may be picked up, is what they are best at.

1.Hvordan får man hundrede somalier ind i en bil? Kaster en kiks der ind!

Thu, 5 Mar 1998 10:30:13

"Illustreret Videnskab" Olieplatform-skrot 1995/13 p28 Tidsskriftet spiller med på Greenpeace løgnene ved at skrive ukritisk, at efterladelse af kasserede boreplatforme til havs, vil betyde at tungmetaller og olierester vil gøre skade. Havet er stort. Fortyndingseffekten er enorm. Der er ingen lig på bordet, eller tegn på at døde fugle ala Exxon Waldez ville være resultatet hvis statsmagten proriterede sundt erhvervsliv højere end miljøreligion.

Thu, 5 Mar 1998 22:29:30

Vi har nok haft et lige så godt immunforsvar og beredskab mod råddent kød i store mængder slugt i hast, som ulve og store katte (dog næppe helt som hyæner).. Måske en årsag til mange sygdomme er at den naturlige vaccination som afslappet holdning til beskidt mad giver, er fjernet af en overbeskyttende skrivebordsteoretisk natur. Måske al infektionssygdom incl kolera før kloakeringens tid, var mere et spørgsmål om psykosomatik end om tilstedeværelse af patogener i mad og drikke. At fattige altid er blevet hårdest ramt, peger i den retning. Tro ikke at lægernes tilsyneladende alvidenhed i medierne, har belæg i hårde fakts. Husk de er anklagere, og de anklagede har ingen forsvarer. At kritisere lægers psykologiske, sociale og politiske magt er som at råbe Gud er død under en katolsk messe i middelalderen.

Tue, 10 Mar 1998 00:17:56

Rejser man til ulande, ser man fattige mennesker. De flokkes som tiggere nær lufthavnene. De bliver ikke flere af at kapitalister omdanner regnskov til landbrug, tværtimod.

Danida KAN IKKE OG VIL IKKE begrunde at "presset på regnskoven er en trussel"

Klimaændringer er bevist vås, og kun for papegøjeforskere er der en lille trussel - måske antallet af dyrearter mindskes fra 1 000 020 til 1 000 000.

Tue, 10 Mar 1998 02:03:21

BUILDING GOOD WARM HOUSES in all the kz-camps show that the Germans hoped that after the war, the prisoners could be sent abroad (Madagascar, Palestine)

Tue, 10 Mar 1998 00:18:59

WW2's kz-rædsler har er et urimeligt skræmmebillede, som søges brugt når man afviser at tage mod flygtninge. Hitlers racisme var rettet mod jøder der havde boet længe i landet. Den førte i nogle tilfælde til mishandling med døden til følge. Den Danske Forenings, Z'z,Pia's, Glistrup's afvisning af fremmede handler om noget helt andet. Muslimerne som godhedsindustrien har hasteimporteret i det skjulte er ikke folk vi har forpligtelser overfor. De har fremmed kultur. Intet tyder på at afvisning betyder livsfare, kun indtægtsnedgang.

Tue, 10 Mar 1998 00:18:23

PR-genious of Einstein and valid criticism of "Jew-physics"! Jesus listened to the Moses-lawyers in the temple, and learned their tricks. He got influenced by the Hellenism and Buddhism and created a less revenge-ful religion: "turn left cheek, when somebody hit your right cheek." In his dialogues with Moses-law-fanatics he skillfully avoided the traditional Jewish abuse of hair-splitting pseudo-logics and he went for the greatest good of the greatest number: "give the Emperor what belong to the Emperor, give God what belong to God."

Jews have benefitted Europe a lot, teaching the art of investment etc.

Jews have harmed Europe a lot, teaching silly rituals. The forced weekly day of rest, is such a harmful opposition to Confuzian "Arbeit macht frei". And the unhealthy emphasis on goodness ethics.

Jews have learned a lot from Europe whose sound tradition of Viking and Roman tecknology lead to steamengine and computer. Engineering that needed little math.

Greeks mathematicians were close to Middle East authoritarianism and harmed our culture with snobbery about useles fake symbolics of math.

Chinese (or Indian) math invented the zero, which was useful.

Einstein and Newton were no value physics persons, hooked on symbolic rituals of math.

Nazi-Germany, hard pressed for useful engineering physics invested cleverly in Edisonian research as Wernher van Braun, and thus world got satelites.

Aggressive intuitive geniouses among the Max Planck institute elite in Berlin, ridiculed the Einstein type physics as "Jew physics". They happened to be correct. It is pure superstition that relativity or the Bohr-Einstein elaboration on the Planck quantum theory has helped mankind towards a-bomb, a-power, laser, GPS or the like.

The Germans did produce Hahn, Meitner, Frisch etc (and the French produced Curie and the Italians produced Fermi) and thus have a large stake in the atomic energy.

Hitler was no madman, when he rejected "Jew physics " and preferred investment in jet motor and rockets which might perhaps have altered the outcome of the war. The nazi-top had no important aversion against Einstein, who left Germany before nazis took power, since he got a better offer from Princeton.

It is said that Einstein got to hate the Germans more than Kaufmann and Morgentau did and he suggested "all Germans killed after WW2", since he swallowed the extermination lies hook,line and sinker, and liked revenge. Perhaps Einstein had a well-justified inferiority complex towards the Wernher van Braun type of scientist that clearly have been much more beneficial to mankind than the philosophical and ritual math, that was the basis of the empty PR of hippie-Einstein.

Had Einstein decided to stay in Germany he had not been harrased by the nazi antisemitism. Plenty of skilled Jews had respected professions all through the war, in the military and otherwise.

The USA mass media have marketed Einstein as a semi-God. As UK marketed Newton.

Thanks to the steamengine, plast and computer we have a rich society that can afford useless play of such philosophers.

As part of brainstorming groups the high IQ of persons like Bohr, Einstein,Teller, Oppenheimer etc may be inspiring and beneficial. It is unfair to blame Einstein&Co that their PR efforts have given the teaching of mathematics a position that makes it steal the springtime of too many university students that should rather be directed towards practical apprenticeship as nurses, medical doctors etc, rather than towards learning wasteful calculus and similar ritual theory. Some engineers also are required to learn advanced math far beyound what they need.

This emphasis on empty rituals is a conspiracy against market freedom, in which Einstein was used as a pawn. Thanks to the effectiveness of Japanese competition, Western universities are finally waking up and are moving the emphasis away from math and towards practical computer skills.

The rituals of phony brain gymnastics are wasteful but they are not nearly as bad as the monstrous ethics of goodness and socialism, that may stop the West from being able to compete with the Confuzian cultures that respect private cooperation and bargaining with minimum government controll.

Part of the reason why USA arranged wars against Japan and Germany was jealosy of their wirtschaftwunder , high quality, low prices. The silly moralism against Chinese superior human rights may be indicating that USA wants a WW3 if it cannot win trade wars against the new Far East Co Prosperity Sphere. An humble understanding of how little the Far East owes the Christian West, may help us stopping mad U.S. presidents from repeating unnessecary bloodshed

Tue, 10 Mar 1998 00:18:40

Arbejde til alle, er slet ikke så svært. De der har job føler sig hævet over dem der er uden. Dem lefler de fleste politikere for, ved at opretholde arbejdsløsheden. De arbejdsløse er ofte for dumme til at indse at det er en enig politik der holder dem væk fra det spændende livsindhold. Masser af regler gør at man kun kan udføre betalt arbejde hvis man har særlig uddannelse. Hvis vi nedskar lovjunglen ville opfindsomme danskere sælge læskedrikke på fortovet og masser af andre servicetilbud, som bureaukratiet handlelammer væk idag. Vigtigst er at vi skal have skatten ned. Pga trækprocenten er arbejdsgiveren nødt til at lønne højt, med det resultat at varerne bliver dyre og ikke kan konkurere med andre landes. Derfor går firmaer ned, og der oprettes for få ny stillinger. Fjernøsten viser at der er ubegrænsede muligheder for at oprette nye job, hvis man har sundt lavt skattetryk .

Tue, 10 Mar 1998 10:33:52

Da jeg for anden gang læste at den japanske moderbinding til især sønner, undertiden giver sig udslag I at mor onanerer sønnen, eller falatio eller fuldbyrdet samleje, evt I presset eksamenssituation, spurgte jeg min samleverske og hun sagde "det er meget muligt men at moderbinding næppe er større problem end her. HVAD HVIS NABO SER OG ANMELDER TIL POLITIET ? besvaredes med at , det ville næppe nogen gøre for det hører til privatlivets fred og politiet ville næppe følge sagen op.

Mon ikke al pædofili og incest hysteri Vesten er skabt af akademiske problemopfindere. Når en hadsk nabo anmelder, vil en superprofessionel psykolog underkaste barnet langtidsterapi så barnet kommer til at skamme sig over forældreadfærden, og afgiver vidneudsagn som kan danne basis for hekseproces.

Hvis vi holdt lige så meget af hinanden som japanerne, og vore offentlig ansatte ikke havde et betændt behov for at udvide deres terapeutiske imperie, ville småproblemer finde deres naturlige leje. Men journalister vil gerne være Jesus og kæmpe mod store problemer.

Tue, 10 Mar 1998 18:39:57

Der er på ingen måde belæg for antagelse om at blot een eneste på et årti, har fået fremskyndet sin død pga biludstødning.

Der er cancerogener og CO og SO2 og NO og sodpartikler som affaldsprodukt fra benzinmotoren. Nogle synes at lugten er træls. Men KONCENTRATIONERNE ER AFGØRENDE. Og de er langt langt under hvad kan gøre syg.

Mon, 16 Mar 1998 15:59:40

"Hospital til voldtægts-ofre" overksrifter Politiken 1998.3.16p2 for vor kvindeherskerklasse vil gerne sidde og ynke videnskabeligt dem der har raget sig øretæver eller voldelig sex til. Hvad med at forebygge ? Det kunne ske ved en politipraksis der opfordrer kvinder til at tage ansvar for sig selv. Ikke gå ind i rum med een mand alene. Holde øje med om alle andre har forladt selskabet. Og når samboende tæves, så gælder næsten altid, at der har været fortilfælde. Mænd viser uvægerlig begge sider af deres personlighed tidligt i parforholdet. Hvis pigen ikke var forbandet sikker på opbakning, ville hun være mere motiveret for at flytte ud eller have alternativ bolig parat. Nød-boliger støttes ofte af staten - fx grevinde Danner stiftelsens. De bør ikke være gratis - hotelbrug skal betales senere.

Tue, 17 Mar 1998 08:29:51

Vi er alle sammen tossede - og dermed sygdoms-disponerede. Russere mere end Japanere og derfor gav samme stråledosis flere mutationer i Tjernobyl end i Hiroshima.

Visse grupper er særligt disponerede for at tænke underbevidst "jeg er taber, kassabel for min dyreart, jeg står i vejen for bedre artsfæller, jeg bør lægge mig syg ved at øge cortisol og n e d s æ t t e i m m u n f o r s v a r".

Til disse hører visse krigsovervundne og visse soldater (som jo ofte vælger krigs-jobbet fordi de ikke kunne få pigen og civil-jobbet).

Heldigvis er ikke alle sårbare for det samme signal. Uranen er noget legemet er uvant med. I nogle kroppe giver den forstyrrelser, der opleves som "der er noget galt, det er tid at lægge sig syg". Gruppesamhør kan gøre at der dannes mode og folk med ens kår får SAMME SYGDOM. Derfor epidemier - og epidemisk forekomst som her med uran som "dråben der får bægeret til at flyde over og udløse hvad ligger parat under overfladen".

Kortsigtet kur: placebo-behandling.

Langsigtet kur: arbejde til alle via mindre lovjungle og lavere skatter.

Tue, 17 Mar 1998 15:07:31

Socialt bedrageri straffes sjældent. Nok især fordi somalier og den slags er instrueret af sagsbehandlerne i hvordan de opnår dette frynsegode.

Tue, 17 Mar 1998 22:37:12

Om megen kriminalitet oplyses det ikke, at det er fremmede der begår den. Jyllandsposten oplyste forleden om 2 unge mænd i Randers der bortførte en ung pige og voldtog hende. Fra forskellige sider (bl.a. 43909831 naziernes telefonavis) har jeg hørt at det var muslimer, Måske også dette skete før valget og hemmeligholdtes for at uindgå at gavne Pia og Z ogGlistrup (som vistnok fik 6000 stemmer som løsgænger hvilket er relativt mere end Z)

Japan og nabolandes småkriser blæses op til storkriser, men de har imponerende overskud og investeringer i udlandet og vidtforgrenet salgsapparat, der giver tryghed for fremtiden. Modsat Danmarks Tysklands-skabte små opsving, der desværre ikke bruges til investering, der kunne sikre fremtiden. En af grundene til, at Japans produktion, innovation, investering, distribution osv går så godt, er , at eliten søger de ledende stillinger og konkurerer konstruktivt indbyrdes, med samme iver som danske rockere konkurrerer indbyrdes. Lidt uvæsentligt bedrag og korruption sker, og når en succesrig karrieremand lider nederlag kan selvmord være løsningen - bedre end at skade andre. At 4 forretningsmænd har gjort selvmord fornylig gøres af vore medier til en strømpil - man glemmer at nævne at flere begår tilsvarende selvmord på samme tid i den kun lidt større USAs befolkning.

Mon, 30 Mar 1998 00:45:44

UK were very clever making poor Danes hate the nazis during the war and since.

This became the start of sociaslistic youth rebellion anti atomic power, anti Vietnam, anti Capitalist, pro Immigration

- violence against Glistrup and Pia Kjærsgaard is among the results of this irrational Old Testament revenge mentality that has been increased by the medias ever since.

Thu, 02 Apr 1998 06:29:09

Folk vil gerne tro negativt om højre og nazi Om sådannes vold i DK V I D E S at Jonni stak konen en lussing og fik fængselsdom (godt at sammenligne med at Pia overfaldsmænd næppe straffes) og at en gymnasiast i Sønderjylland smed en ølflaskemolotov mod en MUR på et asylcenter der sodedes og nogle fulde på vej mod en eller anden fest nær Greve overfaldt en muslm i S-toget og fik kæmpedom I Nyrnberg bestak og truede og torturerede man nazier til at indrømme absurditeter - så langt er vi vist ikke nået herhjemme men usandheden har mange veje. Forresten har hjemlige korthårede også brugt flaske og stenkast som FORSVAR når angrebet af kæmpehorder af autonomtyper (og Nakaba der var smidt ud af DNSB sendte modelervoks) M E N E L L E R S ? ? ? VEd ingen noget exakt? Ønsketænkning fremmes af medierne og en fjer blir fem høns.

Wed, 8 Apr 1998 02:21:36

Muslim = bøsse ? Skal større kødmarked til sagsbehandlere betales af din skat ? Er godhedsindustrien en statsbetalt hobby for "idealistiske bureaukrater bla. bøsser"? Man lover vælgerne, at det handler om at hjælpe flygtninge i nød. Det er ofte løgn - det er (sags)behandlernes egoistiske interesser, som den hårdarbejdende skatteyder tvinges til at finansiere.

Tue, 21 Apr 1998 22:58:29 GMT

Institutioner er overdanmarks legeplads, og økonomaer og diætister lader kantinekøkkener lave et alt for lille og uønsket udvalg af mad. Få luksus-aldersomshjem har nu madbilletter(delvis tvungne) og man kan selv købe ind og lave mad hvis man vil. Fængsler er ved at indføre køkkener, med fangers skoldning af hinanden til følge. Automater bruges alt for lidt i Danmark. De kan levere varm suppe, nudler m.m. og kiks, snacks, slik - og smørrebrød. Problemet er vist især, at uddannede behandlere og madlavere er i mafia sammen.

Thu, 23 Apr 1998 10:57:11

Og nu har en måske-tysker med dansk postvæsenbenyttelse solgt video der som tegnefilm underholder med at 4 uvæsentlige antiracister skal nakkeskydes.. Er det ikke så ufarligt som at nogen synger og CD-indspiller+sælger "Hitler skulle have gasset USAs negre mens han var igang" ?

Thu, 23 Apr 1998 10:56:33 GMT

Hvor hvide længe har udviklet landet, er de sorte lykkeligst, fx SydAfrika.

Thu, 23 Apr 1998 21:04:47 GMT

Frederiksbergbladet 20 4 98 er som alle medier systemets forkæmper og vil forværre hysteri og anden u-selvhjulpenhed, så de kundgjør "Det er uhygiejnisk , og sølvfisken formentlig netop er kommet op ad et afløb. Grundige undersøgelser har vist at hverken kakkelakker, sølvkræ, bænkebiddere eller lignende overfører smitte, så avisen burde anklages for "forbrydelse mod menneskeheden" nemlig løgn når den opdigter sundhedsfare.

Mon, 27 Apr 1998 18:38:17 GMT

Når (som idag) det rapporteres at en (formodentlig ufarlig ensom) stakkel har begået "blufærdighedskrænkelse" og forgrebet sig på en 12 årig pige, så giver medierne sjældent ordentlig oplysning. Hvad sker. Blottede han sig. Var barnet rystet, Hindrede han barnet at løbe væk. Hvad straf risikeres. Ordentlige facts giver mulighed for debat, der forhåbentlig vil påvirke lovgiverne til at nedkriminalisere.

Mon, 27 Apr 1998 15:09:14 GMT

Når indvandrerne oplever at Danmark ikke giver dem job og succes, kan det give psykiatriske problemer. Nogle er præpareret til at skulle foregive forfærdelig tortur, for at blive kaldt flygtninge, og et dyrt torturcenter på Rigshospitalet samt på Nørrebrogade9hvor sigtet er mere bredtCEPAR=Center for psykosocialt arbejde med flygtninge, holder liv i syndromerne.

I P. Racks Indvandrerpsykiatri1986 uddybes hvordan der er lighed med vestligt psykose aspekter og hvordan vor scitzofreni overlapper rituelle og andre besættelser, hvorfor paranoja er normal, hvorfor hysterisk pseudopsykose overlapper rollespil og det hele er beskrevet i UK hvor indvandrerne også ofte skuffes over modtagerlandet.

I New Scientist har været beskrevet hvordan psykeproblemer i UK afføder kredsløbsproblemer som de engelske, men uden lighed med dem der er almindelige i hjemlandet. De trives dårligt her. Og det hænger vort sundhedssystem på, i dyre domme.

Sat, 09 May 1998 21:39:27 GMT

Modstanden mod at gå topløst har ikke moralske årsager, men skyldes mange kvinders frygt for at turde vise hvad de ikke har.

Man bliver ikke et bedre menneske af at skjule at man har bryster.

Sun, 10 May 1998 19:16:21 GMT

Det der bør have politiets interesse er især de meget sjældne voldelige episoder, som i Belgien. Læs Oscar Wildes forsvar for sin bøssepædofili - og se filmen. Der er en stor skønhed og nydelse i "the love that dares not speak its name" Hvis børnene er modne - og det er mange børn idag meget tidligt - eller hvis forældrerne gir grønt lys, så lad os give friheden en chance.

Wed, 27 May 1998 01:30:18 +0200

Meget tyder på at Mengele og de andre der eksperimenterede med kz-fanger var ca så hæderlige og idealistiske som gennemsnits lægevidenskabsmænd på danske hospitaler. Men der var stærke kræfter, især efter krigen, for at sort-male alt nazistisk. Der skete forfærdelige ting i kz-lejrene. Og der skete nyttig forskning. Bl.a. fik man tidligt klarhed over at tyfus smitter med lus og forebygges ved at tøj og madrasser gasses med det billige Zyklon-B. Det har måske reddet titusinder af menneskeliv (i de såkaldte "døds-lejre" - ligesom "dødsmarcherne" væk fra den røde hær, var "livsmarcher" - og når Sverige og England udleverede flygtninge i titusindvis til Stalin og Tito (hhv baltere og jugoslavere, som disse allierede ønskede ikke skulle kræve deres jord tilbage) vidste de at det betød folkedrab på disse krigsfanger - englænderne så at de straks gennedes ned i en kløft og dynamitsprængtes - den billigste genocide method.

Wed, 27 May 1998 21:58:36 GMT

Tro ej ukritisk hvad du læser om WW2 (eller om at "flygtninge" vi modtager idag er forfulgt - myterne om Øresund okt 1943 med skydninger, skibsforlis og drukninger, var langsigtet rygteskabt løgnepropaganda der skulle bruges til at vi nu tvangs-koraniseres udfra sentimentalisme om at indvandrerne flygter fra andet end deres egen teknologiske primitivitet og fattigdom.

Wed, 27 May 1998 23:58:34 +0200

Den tvivlsomme myte om at tyskerne var onde, er noget der opstod af de allieredes krigspropaganda blev gjort til skolepensum efter krigen. Man sympatiserede ikke med deres diktatur og jødeudvisning, og rygter om få og små kz-lejre med hårdt arbejde var nået hertil. Men der var ingen grund til at straffe de der holdt på den forkerte side som forbrydere - og at vi gjorde det i uhyggelig grad, viser at vor etik er ikke bedre end tyskernes var.

Historikerne er enige om at hverken jernbane eller industrisabotage forkortede krigen - og det kunne let forudses. Selv hvis D-dag var sket ved Vestkysten, havde vore amatører intet betydet. Krigen var højteknologisk. De allierede der drev os til selvmorderisk unyttig terrorisme, ønskede at skabe en ny ungdoms-terrorisme/idealisme - BZ&autonom bevægelsen fødtes. Det ny dagdrømmeri betød ny muligheder for politisk kontrol. Bl.a. accept af USA som glorificeret verdenspolitibetjent.

Wed, 27 May 1998 23:58:42 +0200

Dødsmarcher var redningsaktioner og især Stalins fly udførte omfattende folkemord mod andre skiber overfyldt med flygtninge (bl.a. 6000, og 7000, og 8000) ved at bombe dem, selvom krigen var afgjort, og det var målrettet udryddelse af civile ala Dresden-bombningen.

Tro heller ikke den med 6 mill og gas.

Thu, 28 May 1998 23:48:08 +0200

Mange ulykker der aflivede sabotørerne var vist spritbilisme og gensidig aflivning kaldet "vådeskud" i befrielsesdagene, hvor de trigger-happy unge absolut skulle skyde nogen og ofte hinanden.

Folkestrejken aflivede 100 danskere og sårede 1000, alene i Khbv. og plyndringer ramte især tobaksbutikker. Heldigvis stoppede den humanistiske Best galskaben ved at lukke for strøm og vand, så Københavnerne faldt til patten. (Frihedsrådet afblæste strejken - der aldrig havde generet tyskerne - og fik nogle symbolske modydelser, så de ikke tabte ansigt).

Fri, 29 May 1998 06:29:04 GMT

Werner Best indså tidligere end de fleste at krigen var tabt, så han satsede på at provokere sine danske nyttige Istedgade-idioter til ineffektiv småsabotage og folkestrejker, så han kunne få EN KVART MILLION TYSKE TROPPER trukket væk fra den morderiske østfront og op i Denmark - helt unødvendig. Hans humanisme fortjener Nobelpris. Ikke kun for hans redning af jøderne.

Tue, 2 Jun 1998 23:54:15 +0200

Definer nazi. Jeg står fjernt fra denne (døde) ideologi, udfra enhver normal definition. Og jeg er anti-racist, gift med japaner, ulandsarbejder i 4 år. Hvad har du gjort for de etnisk fremmede ?

Wed, 3 Jun 1998 03:32:33 +0200

Nogle få kz-fanger døde smertefuldt.

Tue, 2 Jun 1998 23:54:31 +0200

Først da tyfus-epidemiske arbejdslejre befriedes og fotograferedes, begyndte man at skabe den anti-nazi-myte som stadig hersker. Detlefsens 1997-bog "Øresundstransporterne", gør klart at da vi hjalp jøderne til Sverige, godt hjulpet og varskoet af tysk ledelse, Best, Ribbentropf m.fl. var der ingen der mente at de frelstes fra den visse død - kun fra deportation, sult og arbejdsindsats. Sidstnævnte var mild i luksusgettoen Theresienstadt, så det selvmord der nok er eneste nazi-forårsagede dødsfald, kan ikke tilskrives rationel frygt for en skæbne værre end døden.

Mon, 08 Jun 1998 17:13:23 GMT

Hitlers kz-lejre havde som motto “Arbeit macht frei” hvilket propagandaen fordrejer til at være “bizar humor”. Lejrene var en vigtig del af det wirtshaftwunder, som Hitler gjorde hele verden misundelig med 1933-39 (og som bidrog til at gøre USA&UK krigsliderlige, ligesom Bismarck-Tysklands handelskrigsoverlegenhed delvis skabte WW1.) Kommandoøkonomiens motorvejsbyggeri var en anden del af miraklet. Lejrene var effektive og mange indsatte blomstrede op ved at indgå i meningsfuldt velorganiseret produktion, se resultater, opleve Kraft Durch Freude. At krigen førte til smalkost, og tyfus-epidemier brød ud, er desværre den eneste side af projektet, som krigspropagandaen har bevaret for eftertiden. Ufriheden er let at se ned på, i vort rige hippie- og velfærds-samfund.

Mon, 08 Jun 1998 17:15:22 GMT

Nord-Amerikans og Latin-Amerikas negre burde takke den hvide mand for at han fjernede dem fra det bundfattige AIDS-kontinent og forærede dem en civiliseret fremtid.

Wed, 10 Jun 1998 12:12:19 GMT

Ved en heroisk indsats fik SS evakueret millioner af landsmænd incl jøder væk fra de fremtrængende russere og deres langt-værre-end-nazieinsatz folkemord.

Wed, 10 Jun 1998 12:12:19 GMT

Det var dødsmarchernes tid - også en heroisk evakuering som pistolbevæbnede kvindelige tyske lejrvagter i høj grad stod for, for de der - som Anne Frank og hendes familie - foretrak at undgå den Røde Hærs velkendte voldtægts-regimente.

Wed, 17 Jun 1998 18:14:31 +0200

Snart vil befolkningsflertallet bakke op om os der modarbejder indvandringen (legalt eller illegalt) og jeg vil ikke fordømme en skinhead der smider en molotov ind i et asylcenter. Det vækker måske den slumrende danskhed og viser at der er et problem og en splittelse.

Thu, 18 Jun 1998 00:04:05 +0200

Det er rationelt for en dyreart at lade affalds-individer blive syge så de ikke står i vejen for de mere fremtids-gavnlige. Selvmord kan ses som en kulturskabt videreudvikling af dette.

Mon, 22 Jun 1998 22:52:14 +0200

Jeg har aldrig udtrykt for-agt/hån/nedrelse for muslimer endsige racisme men jeg har søgt at klargøre hvorfor deres kultur er så fremmed at de bør udvises. At vi risikerer massakrer mod os, hvis vi naivt lader helligkrigfolket indvandre, familiesammenføre, blive bistandsforkælet, få stemmeret osv.

Wed, 1 Jul 1998 00:10:01 +0200

Også mange andre bøger peger mod at "Arbeit macht frei" sloganet var ikke den dårlige joke, som det siden er gjort til.

Især i 30erne var det at blive skubbet ud af parasitliv og ind i nyttig arbejdsglæde, en gevinst for bl.a. tyske kommunister og socialdemokratiske intellektuelle, der hurtigt blev parat til at forlade lejren og hjælpe deres land.

Sat, 4 Jul 1998 10:26:37 +0200

Min meget angrebne tese at `kvinder med falske orgasmer lokker mænd til ikke at turde kritisere flygtningepolitik' kan kaldes langt ude, for også højreorienterede mænd kan være under tøflen pr samme spil. Men det bidrager til forståelse af mediernes hetz mod flygtningepolitisk kritik at man med latterliggørelse (fx 266b-dom) søger at gøre mænd, der forsvarer danskhed, til usexede aparte-der-skal-kanøfles og altså ikke have adgang til den narko, som falske orgasmer er.

Sun, 5 Jul 1998 21:10:34 +0200

Desmond Morris-programmet 5.7.98 viste de sporty sexede piger med fjerbuske og kamp-stimulerende exercits, der gejler US football teams og publikum op før og under kampen. Det er en flot ballet, de har udviklet. Gid der var porno-film, der viste sådanne udvalte top-ti gymnastikpiger sprælle nøgne. Eller strip-tease på video. (Japan har også flotte koreograferede gruppe danse, bl.a. ved deres shinto-optog - men de er ikke lavet til lir, for det sker andetsteds, da der aldrig har været forbud.) En enklet gang er jeg stødt på en pornofilm kaldet "husmor-strip"(og den var ret æggende) men producenterne er vist ikke underkastet markedsmekanismerne, men et eller andet smagsdiktatur der siger at det ikke må være for lækkert, og derfor ses latterlige handlinger, latterlig meget tøj og urimelig meget piksut og modellerne er ikke så flotte som en gennemsnitlig alm skuespiller - eller cheeerleader. Eller håndbold-pige.

Sun, 5 Jul 1998 14:59:55 +0200

Har jeg angrebet folk for deres synspunkter ? Nej. Jeg angriber bold-ej-mand og jeg kritisrer at folk ønsker censur i stedet for at deltage konstruktivt i debatten.

Wed, 8 Jul 1998 23:15:11 +0200

At diskutere antal og metoder vedr WW2-kz-dødsfald er som at diskutere Clintons sexliv. Alt kan tænkes - sporene er væk - ingen lig på bordet - masser af meninger.

Thu, 16 Jul 1998 07:53:08 +0200

`Det er bare mænd' viser at sleazy male strippers viser vejen mod et friere samfund når man tør blæse på hæmninger og gøre sig selv lidt til grin, gavner man alle. Jeg tror, at jeg gavner mine internet-kritikere, ved at tilbyde mig som fjendebillede, som de elsker at hade. Folk er dobbelte

Mon, 20 Jul 1998 21:54:55 +0200

Mediernes og statens censur er en jungle af selvmodsigelser og uigennemtrængelige røgslør af mystik. Den forhånelse mod muslimer, som har gjort allermest ondt på muslimverdenens milliard sjæle, er Rusdies målrettede angreb på profetens yndlingshustrus minde - hun kaldes af ham `luder'. Men denne forfatter uddeler vor statsminister æresbevisninger til og der bekostes dyre ceremonier til hans ære. Ingen af Riemans, Glistrups, mine og lignende sobre, videnskabelige kritikpunkter vedr muslimindvandring, er forståelige og sårende for de herboende muslimer. Men her uddeles straffe. Hvor er logikken ? På foranledning af USA uddeles lange fængselsstraffe og landsforvisninger til folk i Tyskland, der sårer de få overlevende kz-fanger, ved at have anden mening om hvad der skete i kz-lejrene - men uden at kritisere jødesom eller de overlevende direkte. Danmark udleverer til Tyskland en amerikaner der har måske 266b forhånet nogle tyskere, for at han kan få 4 års fængsel i dette udemokratiske land. Men i USA laves TV-serier der kan såre jøder, og det er tilladt. Alt bør være tilladt, når det kun er ord. Men ved at skabe uforudsigelighed i straffe, opnår man at kun få tør debattere åbent. Terror virker ved sin ambivalens og uigennemskuelighed.

Tue, 21 Jul 1998 07:17:14 +0200

Historikeren Steen Steensen har sat Struense på linie med Griffenfeldt og Glistrup mht varig gavn for Danmark. Ingen konge har gjort tilsvarende intelligent inititivrig indsats, egenhændigt og uegoistisk/risikabelt.(bl.a. i bogen Den Sociale Komedie 1985)

Måske borgerskabet tillod Struenses trykkefrihed, fordi de vidste at pøbelen ville bruge friheden til løgnagtig sladder og til at afrydde den forhåndenværende syndebuk: Struense.

Måske det vidunderlige internet, som Edisonerne har givet verden, kun tillades af the establishment, fordi de ved de kan styre en lynch-justits koordineret med §266b-justitsmord, så farlige saglige debattører gøres politisk ukorrekte og foragtede - og terroriseret af udsmidningstrusler til at dæmpe deres sandhedssøgning.

(Det er kaldt gåen-efter-manden at jeg bruger ordet "terror" om uklare regler. Men det har siden Machiavelli klargjorde banal herskerteknik været velkendt, at regler, hvis brug ingen kan forudsige, virker handlelammende/irrationelt angstfremkaldende(på nogle) = terroriserende)

Thu, 23 Jul 1998 07:29:04 +0200

Ved nogen om der nogensinde er en børneskuespiller der har taget skade af at blive brugt af fx sin far til optagelse. Mon ikke der er stor tryghed når far er med ved optagelsen - og risikerer man andet end dårlig smag i munden hvis fx aktøren udfører oralsex på en uvasket penis?

Thu, 23 Jul 1998 07:53:56 +0200

Da politiet kz'edes hhv gik under jorden, og vagtværn risikerede liv og lemmer mod bevæbnede danske private gangstere i krigens sidste år, så man at vi bør være taknemlige for vort politi, trods alt.

Dog oplevedes eet sted fald i forbrydelser, nemlig i Midtsjælland, idet Schalburgkorpset efter folkestrejken regerede udfra Slagelse-kaserne, og det betød japanske tilstande, der endda varede længe efter krigen, idet forbryder og hæler netværk blev varigt brudt, for Schalburgfolkene var idealister der ønskede et bedre Danmark, og turde gå ny veje - med minimal vold.

Tue, 4 Aug 1998 23:27:23 +0200

En tysk forsker der ikke troede på RobertKock drak et glas kolerabakterier og overlevede.
Måske ingen velnæret person med virkelig selvtillid, kan dræbes af pest, kolera, polio,AIDS.
Videnskaben famler i blinde og medierne våser for at opreklamere den lægelige del af godhedsindustgrien.
Hvad vi ved er som afstanden mellem to fingre, det vi ikke ved er som det uendelige på hver side.
Tvivl om alt, sagde Descartes - vaccinationer kom efter at sygdommene var på vej ud af selvtillidsårsager.
Tro ikke at lægeindgreb har ændret helbred væsentligt. Hvormeget af hygiejne gavner ? ? ?

Thu, 6 Aug 1998 11:25:10 +0200

Vedr Kam, så såredes han på Østfronten, hvor ca 10000 danskere kæmpede (langt flere end der var aktive i modstandskampen). Da allieret sejr var helt sikker, begyndte lidt pjat-sabotage herhjemme- og for ikke at skulle bruge dyre krigsresourcer på denne, var Kam med til at mobilisere tyskvenlige danskere til mod-terror.(Shallburgkorps, Peter-gruppe, Hipo osv) Direkte medvirken i mord er for Kam usandsynlig og ubevislig, og hans største indflydelse på krigshandlingerne her var af teoretisk/politisk/administrativ karakter I krig og kærlighed gælder ingen regler. Straf er nyttesløs- den forebygger erfaringsmæssig ikke vedr disse krig-"forbrydelser" (hvorimod straf mod en anden sindsyg-forbrydelse , jalouxi-mord, nok bidrager til at signalere samfundets fordømmelse og dermed opretholde lovlydighed.) I krig er nytte mht. at fædrelandet vinder, så højtprioriteret, at man er nødt til at tilgive næsten alt, når der igen er fred.

Sat, 8 Aug 1998 22:02:14 +0200

Pga Haagkonvention er det tvivlsomt at Einsats-drab overhovedet er krigsdforbrydelser, endsige folkemord.

Sun, 9 Aug 1998 13:48:28 +0200

Jeg har aldrig angrebet jøder eller forsvaret jødeforfølgelser og det ville også være i strid med min utilitarisme.

Sat, 8 Aug 1998 15:54:40 +0200

Statens vagtværn: nazi-bekæmpende bøller(BZ, autonome og lignende) Forsvar og politi var engang landets vagtværn, og politi har stadig en vis værdifuld funktion som bekæmper af voldelige forbrydere mm. Men det ville være grundlovsstridigt at statens magthavere brugte den udøvende magts væbnede personale til at bekæmpe politiske modstanderes mødefrihed og anden ytringsfrihed. Derfor har man opelsket unge venstreorienterede enthusiaster, som foruden bistandshjælp får busser og mødelokaler og musikarrangementer mm(fx Ungdomshuset på Jagtvej) til gengæld for at de umuliggør Den Danske Forenings og andre indvandringsmodstanderes aktivitet.

Den flygtningekritiske DNSB, der uden stor sandhedsværdi provokerer med at kalde sig nazier, søger 15.8.98 at afholde politisk demo.
Autonome og sympatisører ønsker voldeligt at forhindre dette. Et grundlovsmøde i Den Danske Forening skulle holdes på en jysk kro og politiet lovede at beskytte. Men de holdt med de autonome, og opstillede sig. så autonome kunne smadre ruder med stenkast, og mødet måtte aflyses. Glistrup møderækker er tilsvarende blevet umuliggjort af, at politi nok møder talstærkt op, men ikke vælger en sikkerhedsafstand, så folk kan høre taler og er sikret mod beskydning - ligesom man tillader støjsendere mod lokalradio med politisk ukorrekt indhold(eller man fratager tilladelse uden saglig begrundelse).
De store dele af statsapparatet ("godhedsindustrien") som ønsker at øge antallet af statsjob, ved at indvandringen fortsætter, har fordel i at kritikere således chikaneres.

Mediernes fordrejning af virkeligheden indgår i intrigen. Fx. påstås at oldingen Thies Christoffersen blev fordrevet fra Sønderjylland af fakkeltog og fællessang. Det var stenkast og hærværk mod trykkeri, og personangreb der tvang ham væk. Man hævder at Den Danske Forening har brugt nazi-vagtværn, når der ved et møde er dukket en busfuld bevæbnede, maskerede autonome op og har forsøgt lemlestelse. Det var en lille gruppe (ikke-nazi) skinheads, der var mødt for at høre foredraget (og som ikke var DDF medlemmer) der fordrev de autonome angribere - som blev fanget og fik fængsels- og hæfte-domme for grundlovsstridig mødeforstyrrelsen.

Sat, 8 Aug 1998 20:50:43 +0200

Bivirkninger ved blodtransfusion er blevet mere åbenbare for alverden ved, at intuitivt kloge og selvtillidsstærke Jehovas Vidner har turdet at vise skepsis overfor en hoven lægevidenskabs ansvarsløse brugen patienter som forsøgskaniner vedr upåkrævet risikabel højteknologi.

Mon, 10 Aug 1998 00:39:23 +0200

DUETOFT LÆGGER VÆGT PÅ AT Hitlers folkemord skulle være mere INDUSTRIALISERET. Dette bygger på teorien om at ZyklonB-gaskamre benyttedes til andet end tøj. Sandsynligheden for at sådan industrialiseret massemord er sket, er yderst lille - måske dog enkelte sadistiske fangevogtere har smidt en kz-fange ind sammen med madrasser - men ingen papirer fra tyske ministerier peget mod at en centralt planlagt masseudryddelse af jøder eller andre fanger nogensinde har været tilsigtet.

Da russerne nærmede sig lejrene tog man de der ville og kunne gå, med sig mod vest, for fangerne var værdifulde arbejdere, som man ikke ville lade russerne få gavn af. Havde udryddelse nogensinde været andet end en retorisk frase(Ausrotten= deportere) så havde man valgt nakkeskud og ikke marcher.
At man med tog fragtede Anne Frank og andre uarbejdsdygtige mod vest, da russerne nærmede sig, viser at man var humanister - ikke folkemordere. Folkemord var utilsigtet bivirkning og i antal næppe mange titusinde.

Mon, 10 Aug 1998 06:51:19 +0200

At USA skal prange med kulturimperialistisk brohoved i alle hovedstæder, gør dem sårbare for terrorisme - igår både i Nairobi og Dar Es Salaam. Muslimfundamentalister tager ansvar for de typiske hundredtallige massemord og lemlestelser.

Jeg besøgte 1974 disse to ret muslimske hovedstæder og deres moskeer. Kenya og Tanzania er blevet meget mere Islam-dominerede siden da. En unødvendig stor repræsentation er klart at indbyde til massemord - læs dog Koranen, Clinton. USA sender en masse idealistiske unge mennesker ud at vise flaget i deres overdimensionerede ambassader.

Alt kunne ordnes via nettet - udover selve de unges turisme, som bør privatiseres. Langt værre indbydelse til massemord er selvfølgelig, at vi direkte lader fundamentalisme-landende sende hundredtusinder som brohoved hertil og gør dem statsborgere her. Hellig-krigs-råbene har ofte gjaldet så pludseligt som vi så i går, og det er allerede sket ved terrorbombningerne i Torneroselandet Danmark i 1985 da brohovedet her lemlestede ved rejsebureau og bombede med kun bygningsskader ved den københavnske synagoge.

Mon, 10 Aug 1998 22:45:21 +0200

Det er løgn at der var risiko forbundet med at fragte jøder – alle vidste at jødernes ven Best havde beordret alle tyske skibe til reparation og det var godt vejr, og kun symbolske straffe blev givet for at hjælpe jøder og dette overlod man helt til dansk politi, der holdt med jøderne – undtagelser var når det var regulære terrorister der også deltog i krigen mod tyskerne, som man opsnappede, og det skete næsten ikke. Måske ikke een er druknet ved overfarten – alle historier rapporteret kan ikke bekræftes. Men for at skrue tallet i vejret og bidrage til de 6 millioner opdigtes talrige drukninger – og det forties at man kunne rejse legalt med pasasgerdamper! for tyskerne ønskede Danmark judenfrei pr udvisning mod øst og havde slet ikke de påståede onde hensigter)

Tue, 11 Aug 1998 14:38:04 +0200

En analogi: alle sundhedssystemer har forladte individer som ingen elsker, og hvor der sker professionel dyr pleje. I en økonomisk trængt situation eksperimenterede nazierne med besparelser: eutanasi.

Tue, 11 Aug 1998 23:33:04 +0200

Tysk pop virker på mange danskere gammeldags, men dens nære tilknytning til klassisk musik, har kvaliteter og folkelighed, der er på højde med den moderne friere musik. Pigtråds- og heavy- rocks "grimhed" vil måske ikke overleve længe - der er et masochistisk islæt i øredøvende larm, og man må håbe at de gode aspekter af fortids schlagere og swing slår igennem igen.

Tue, 11 Aug 1998 08:41:28 +0200

Når man læser i "Med rett til å drepe" af Egil Ulateig om den norske modstandsbevægelses uhyrlige meningsløse massemord, forstår man ikke at tyskerne ikke straks isolerede alle norske kommunister. Det var især sådanne dyriske arbejderklasse-bøllehelte , der i drukken tilstand myrdede til alle sider, i strid med krigens regler og i strid med fornuftige allierede krigsformål.

Wed, 12 Aug 1998 21:56:58 +0200

Om "den glade luder" er en myte, er journalister ikke i tvivl - men sandsynligvis er piger i dette erhverv lige så lykkelige som andre - måske med større extremer mht styr på tingene eller alt kokser.
Når de interviewes af journalister er de ofte "idealistiske" og hævder at de gør et samfundsgavnligt arbejde. Det tror jeg de gør - men ikke fordi de generelt er opofrende. De må nok ofte aflevere omkring halvdelen af indtjening til udlejere/alfonser - men også disse gør et nyttigt arbejde for deres medmennesker, og er nok pengene værd.

Sat, 22 Aug 1998 23:16:32 +0200

Dansk Flygtningehjælps chef Klaus Rothstein har i medierne pralet af at de i stor udstrækning gør muslimbøsser til flygtninge i Danmark fordi de jo er straftruet - angiveligt!.

Der er også en iraner der har opnået asyl ved at have fået en lille bøde for at gå med cowboybukser i Teheran.

Godhedsindustrien fører således folketing og befolkning bag lyset, idet de foregiver at de hjælper politiske dissidenter der ville blive henrettet eller tortureret, hvis ikke de flygtede til Danmark.(Der er måske ikke et eneste tilfælde på at en flygtning er sådant truet - økonomisk motivering er klart det mest tungtvejende og måske 100% motiv for 100% af dem

Sagsbehandlere af begge køn har stor egoistisk interesse i at der importeres "kæledyr/kærester" til deres private behov. Altså igen et bedrag imod den danske befolkning. Som dokumenteres af følgende kommunale informationsskrift - altså indrømmelse fra "sagsbehandlernes gen mund".

Mon, 24 Aug 1998 19:21:06 +0200

Krigsførsel efter Geneve- og Haag-regler tilstræber at skåne uskyldige civile.

Den totale krig, som allieret bombning mod Tyskland og Japan storbyer udartede til i WW2-slutningen, er hvad konventionerne søger at undgå.

Derfor tillader konventionerne, at modterror holder terrorister (som den danske og norske modstandsbevægelse) nede, for skete det ikke, ville vold mod civilbefolkningen uvægerligt ske i langt værre omfang.

Da tyske agenter under Battle of the Bulge blandede sig med USA-hæren iført falske uniformer, og narrede dem effektivt ved at vise gal vej m.m. og kunne perfekt amerikansk, så blev nogle af dem pågrebet og øjeblikkelig henrettet - pga manglende tysk uniform.

Krigskonventioner ser hårdt på sådant.

Repressalierne mod skandinavisk, fransk og russisk civilmodstand var derfor ikke morderisk men berettiget efter krigens regler(incl Einsats gidsel-drab)

Tilsvarende er muslimterrorister ikke uniformerede og kæmper åbent - og derfor tillades mer eller mindre blinde modtræk. Som det skete i Khartoum og i Kabul.

Under krig er "skyd først, spørg bagefter" tilladt. Under USA-udført modterror imod fundamentalisters uprovokerede blinde terror mod civile, er det i særlig høj grad ukritisabelt, at USA ikke afventer høringer, retssager, bevisfremlæggelser, inden de foretager en preventivt modangreb, som måske redder tusinder af ikke-muslimske liv.

Mon, 24 Aug 1998 19:23:54 +0200

Bryld-fætrenes fædre var nazier med liv og sjæl fra besættelsens første dage, og en af dem var næstkammanderende til Fritz Clausen, og alle var langt intelligentere end denne. De opfordrede danskere til at kæmpe ved ØstFronten frivilligt, og var med til at sikre at danskere ikke blev tvangsudskrevet til Hitlers hær. De var idealister - som gavnede deres fædreland i mange sammenhænge - men udfra myten om at vi ville være blevet straffet mere end Italien for at vi stod Hitler nær under krigen, var de skadelige personer.

Sun, 30 Aug 1998 10:55:32 +0200

Markedsmekanismernes udbud-efterspørgsel gælder i den fri natur, og afgør, hvad der overlever.

Behøver vi beskytte ?museums-arter? - fx tigre? Turistindustri skal nok sikre sådanne prestige-dyr beskyttet men gør det noget hvis de 11 delfinarter en dag kun er 10 pga japanske drivnet? Hvormange her har set en delfin - eller kan se værdi i at arter ikke uddør? Greenpeace-sentimentalisme må finansiere sig selv.

Respekt for jungle-markeds-loven søges bekæmpet af folk, der har kontrol som job. Bl.a. læger.

De ville engang gerne bilde os ind at sygdom kan mindskes ved fx karantæne - som aldrig har været vellykket.

Sun, 30 Aug 1998 19:56:09 +0200

Hjemkommen fra Øst-Fronten og efter samtaler med Best, der lige havde styret Danmark fra fredsbesætttelse til undtagelsestilstand, tog Søren Kam og en hipo-leder ud til en journalist, der æggede danskerne til sabotage. Det ene ord tog det andet og de skød ham - som de havde skudt fjenden i skyttegrave i Rusland. At kalde det mord er som at kalde sabotørselvforsvar mod tysk soldat for mord. Krig er krig. Konventioner(Haag, Geneve) kan mindske at krigen bliver total og enorme uskyldige folkemasser rives ind i mordmaskinen. Best efterlevede konventionerne eksemplarisk , måske fordi han så at krigen var tabt, og fremtidig godt dansk-tysk naboskab - og hans eget liv - havde godt af ukritisabel adfærd trods sabotørers terrorist mentalitet. Politikens leder er langt ude når den mener at det skal tale for en morddom over nu 76 årige Søren Kam at han stadig møder veteranvennerne ved Old Nazi Boys komsammen. Og at han siger han intet har fortrudt.

?Repentence is for chldren Eichman

Tue, 1 Sep 1998 23:19:05 +02000

Rockere der terroriserer potentielle vidner, så de vælger intet at kunne huske, er ikke et stort problem, endnu.

Fordi muslim-bandekriminaliteten øges, og de har samme voldsmetoder til at modarbejde retfærdigheden, er der dog grund til at vi begiver os ind på det farlige skråplan, som anonyme vidner er.

Tue, 1 Sep 1998 23:19:05 +02000

Hvis man satte radiosendere i alle biltage, så en statslig sattelit i det høje kunne rapportere til politikomputer at bil nr XYXYXY stoppede på Vårvej 10 mellem kl 11 og 1, så kan man tænke sig dette lækket til bilejerens kone, der så afslører mandens utroskab.

Også her kan man tænke sig et nævninge-agtigt billigt kontrollantsystem, evt med representanter for partierne, som sikrer at oplysningerne fra satelitten kun bruges til de berettigede formål.

Sun, 6 Sep 1998 20:12:21 +0200

Jeg synes man burde lade det være klart lovligt at slå eget barn ihjel i et døgn efter fødslen - men derefter bør der straffes (mildt, ikke for mord) for ikke at have overladt til adoption.

Mon, 7 Sep 1998 22:25:58 +0200

Voldtægt er opprioriteret som krigsforbrydelse - står der i JP-artikel 7.9.98 om de fremtidige, ny domstole ala Nyrnbergdomstolen. Vidneudsagn er svage indicier - skal soldaterne bruge kondom i fremtiden for at undgå bevismulighed?

Mon, 7 Sep 1998 22:26:14 +0200

Miljø er nok alt afgørende for udvikling af personlighed og intelligens - men miljøet påvirkes af om DNA skaber disposition for sygdomme eller vinder/taber-udseende. Fx er sort hud ofte en selvopfyldende profeti om matematik-ukyndighed og ansporer i stedet til "I got rhythm".

Bergsteins forsøg på at gøre videnskab til ny religion, fortsætter med udtalelser som

"Tiden er på en gang den *mest fundamentale* størrelse i fysikken og den mest gådefulde forestilling om bevidsthed.

og "Relativitetsteorierne redegør for *bizarre* forhold ved den fysiske tid, såsom samtidighedens relativitet, tider, der løber med vidt forskellig fart, tider der kommer og tider der går helt i stå."

Selvfølgelig er tid ikke mere fundamental end masse eller afstand. Selvfølgelig er der intet bizart ved tidsoplevelse - kun er meget af livet uforståeligt.

Endvidere taler atomforskeren om, at ved stadig mindre tidsintervaller forestiller man sig at tidens kontinuitet forsvinder i en slags "kornet tidsstruktur". REN LYRIK.

Og det samme med ord-vævet om "eksotiske egenskaber ved den fysiske tid ligger aldeles udenfor det menneskelige sanseapparats opfatteevne og spiller ingen som helst rolle i meso-kosmos"

Bergstein bringer Augustins godkøbssnak om emnet ind i billedet(354-430) og Proust-romanen "På sporet af den tabte tid" - hvilket kun udstiller at denne videnskab har intet at gøre med traditionel naturvidenskab, men handler om evigheds-projektet : "Verbal Ordnung muss sein" som engang lå under kirken.

Atomlæren var hos Demokrit en ligegyldig teori. Spektroskopi mm gav observationer der kan forklares ved teorien. Efter WW2 er intet væsentlig føjet til - det er stadig en god model, men om den rummer sandhed er især ønsketænkning.

Wed, 9 Sep 1998 22:01:35 +0200

Jøder er ofte samme race som arabere og har alligevel langt større intellektuel formåen, gennemsnitlig set.(og ofte bedre end gennemsnittet af hvide, pga hjemmets tradition). At asiaters skolepræstationer, der engang var langt dårligere end hvides i USA, nu overgår de hvides, incl på universiteterne, er et indicie på at mennesket har en fri vilje og er ikke bundet af arv. Lad os samle al skytset om at få muslimerne ud af Danmark pga deres aggressive kultur - og lad os ikke udstille, hvad der ligner fortidigt aristokrati, ved at gå efter ligegyldig biologisk race.

Wed, 9 Sep 1998 21:58:37 +0200

Antibiotika-kød, ja tak. USA har i årtier brugt masser af vækstfremmere som indeholder antibiotika, der forbedrer kødproduktionens økonomi pga mindre sygdom.

Amerikanerne har ikke haft sundhedsproblemer af , at rationel teknologi er blevet brugt frit - ingen overdødelighed af nogen art, ingen epidemier, ingen tilfælde som det danske læger "heldigt" her fundet netop dagen før en politisk konference om antibiotika i madproduktion starteer.

Men skrivebordsteoretiske videnskabsmænd ved at forfremmelser ligger i at servere medierne en halvkvædet, kontrolfremmende vise, som journalister kan lave skandale ud af.

Nu er en person død og der har *måske* været involveret en bakterie, som *måsk*e havde været i mindre antal, hvis ikke antibiotika havde medført resistens.

Det er meget sandsynligt at personen ville være død under alle omstændigheder, men ved at forsker og popularisator leverer hver sin halve løgn, og man lader løgnen stå imellem linierne, kan fødevareminister Dam Kristensen aftvinges løfter om forbud - som vil skade landbruget og næppe gavne.

Mon, 14 Sep 1998 10:13:37

HVORFOR finder mange danskere det ulækkert at visse stedfædre+ forfører mindreårige i hjemmet? Fordi de er misundelige og fordi videnskabens fordømmelsesnormer ligger parat.

Det er en grov psykoanalyserende påstand, at mange normale gerne ville have pædofilfornøjelser, hvis de kunne. Men - jvf Camre - påstande, man ikke har dokumentation for, kan være væsentlige alligevel.

Wed, 16 Sep 1998 16:43:46 +0200

Jeg har aldrig oplevet det - skønt min pubertetstids, 60'erne, var en pornofattig tid, var jeg optaget af emnet og legede med min tissemand tit og ofte og en dag kom en klat ud. Første gang min mor konstaterede plet på lagnet, antydede hun bebrejdende og indsigtsfuld, at det kunne undgåes(at jeg ved onani havde været doven), så hun troede ikke på engleteorien. Mon der i vore dage er særlig mange drenge der undlader onani så ofte og at sædblærespændingen når at opbygges og englefissse sker ? Mon ikke det kræver en måneds afholdenhed ? SIDESPOR: Som spejder oplevede jeg at kammerater gjorde deres pik stiv sammen - og jeg fandt det kedeligt. Siden har jeg læst om fællesonani som start på homo-vaner - og at voksne mænd mødes og onanerer til samme pornofilm. Why not ?

Wed, 16 Sep 1998 18:15:20 +0200

Faktisk er der småting vi kan lære af muslimer, såsom at føde som rotter, og passe vore gamle i hjemmet, og spise efter lyst og ikke være forfængelig. Men vi lærer det ikke ved at godhedsindustrien importerer behandlingsobjekter for at få job og magt. Vi kan ikke lære af nogen vi ikke ser op til. Vi kan få inspiration på turistrejser, hvis vi i forvejen er lidt motiverede. Ud med dem. Og hurra for de oprørske kvinder, der ikke slanker sig eller lader sig operere for at tækkes mænds kortsigtede lyster. Liderlig adfærd kan kompensere for fedme . hvis kvinden absolut skal købe sig accept hos sextossede mænd.

Thu, 17 Sep 1998 22:27:25 +0200

Bilen er lykke-skaber og bør fremmes, ikke hæmmes. Problemet i byerne er især parkeringspladser, derfor bør taxakørsel fremmes. Alle skal have lov at sætte et FRI-skilt i ruden, og taxametre kan folk købe så retfærdig udgiftsfordeling kan ske, når man tager folk med på på een del af turen og andre på en anden del af turen, og de to transporter overlapper(og evt er kombineret med at man selv skulle samme vej, omend uden de passagerønskede omveje)

Der er masser af trivsel i denne kommen-hinaden-ved, og den kan fremmes elegant via net og via mobiltelefon. Man møder ny mennesker og man sparer benzin (og mindre vigtigt; forurener mindre).

Fri, 04 Dec 1998 23:06:27

Og al infektion har at gøre med nedsat immunforsvar pga svækket selvtillid.

Sun, 06 Dec 1998 15:27:44

At nogle få ejer de fleste af resourcerne, er til gavn for de fattige - de rige drikker ikke pengene op men investerer og skaber ny arbejdspladser.

Mon, 07 Dec 1998 18:47:22

Kidnapning gives der sjældent hårde straffe for, hvis kidnapperen er en muslim, der havde forældremyndighed til barnet, og som bortførte det til sit hjemland, der ikke har udleveringsaftale. Kidnapning af overklassens direktører og deres børn, straffes rimeligt hårdt.

Tue, 08 Dec 1998 19:02:51

`Gud er død' sagde Nietzsche med større styrke og intelligens end andre i 1880 og han frontal-angreb religionens falske moral og medlidenhed. Han fabulerede om den modige individualist , `Superman', der legende, dansende, moralfri viser vejen til et rigere liv for alle - og hetzede storladent imod flertalsstyrets middelmådighed og den tids europæiske antisemitisme - omend han anså jødisk oldtidspræsteskab for opfindere af vor civilisations værste onder: misundelse, god-ond-forenkling, dømmesyge, forurettethed, bitterhed, nid,nag, - `martyr-paranoia', `resentiment`.

Skønt nazismens drivkraft netop var disse `jøde-dyder' , var der nogle enkelte nazi-filosoffer der gjorde brug af Nietzsche aforismerne - og derfor har Nietzsche fået et dårligt ry og er blevet forvrænget til en forherliger af den stærkestes ret. Den lille del af nazismen, som stod på skuldrene af Nietzsche, var den positive: `Kraft durch Freude', `Arbeit macht frei' `Blut und Boden', `Kinder, Küche, Kirche'.

Tue, 08 Dec 1998 19:03:24

Monorail og privatbilfly ville være gode fremtidige transportmuligheder. Monorail-tog kan omslutte skinnerne så de ikke kan ryge af. Eller railen kan bestå af en ledning der styrer og sikrer imod sammenstød. Små privatfly der overfører bilismen til 3D og benytter automatpilot kan betyde minimal risiko for ulykker - og dog tillade de fart incl fart+sprit oplevelser, som nogle finder så gode.

Wed, 09 Dec 1998 07:36:08

Indusrialismens afgørende gennembrud hæmmedes af skolepligt - gavnedes ikke.

Mange af de ikke-læsende ulandsfolk har lært at læse, men glemt det, fordi de har velbegrundet foragt for i-lands-dillen med læsning, som jo ikke bakkes op af landets magthavere - der er intet læsestof at få i landområderne.

Den syge opreklamering af læse-evne er især skabt som PR for skolelærere og skadelig ulandshjælp - ligesom menneskerettigheden om frihed for sult, var skabt af USAs kornindustri, der skulle have statshjælp til at smadre ulands-landbrug med udviklings-skadelig fødevare-hjælp, der ligesom Marshall-hjælpen skulle indsætte USA-marionetter i landene.

Wed, 16 Dec 1998 04:33:33 GMT

Selvpineri og bøssers ønske om at få aids.

Politiken for- og hel-side omtaler nyligt aids-døde Simon Tseko Nkoli, der var pro-ANC og anti-bøssefobi pioner. At han døde tidligt af hiv-virussen, gøres til en bedrift ala Jesu død på korset(som også var ret selvforskyldt/planlagt).

Vi kan alle lide at pille i en sårskorpe og udforske vor smertegrænse. Teenagedrenge der keder sig spiser Tabasco sovs eller "spiller tiøre" dvs fremkalder ved gnidning med en mønt et ikke-blødende hudsår og kommer salt på og overgår hinanden i udholdenhed. Afrikanerdrenge bliver pisket og skal grine imens, og Spartas krigere brugte mange resourcer på smertettræning. Shia-muslimer og middelalder kirkens flagelanter er eksempler på målrettet inderlighed med selvpiskning som redskab.

Muslim-ekspansion mod Vesten bruger meget at muslim dræber muslim og giver modparten skylden. Især på Balkan (granater mod menneskefyldte torve) har det været almindeligt Nørrebro-IS-medlemmen der døde af bombe 1993 og hvor politiet er på bar bund, kan meget vel være dræbt af PLO der ved at autonomsagen gavnes af martyrer.

Da AIDS var ny, nævnte en minister at det ofte var selvforskyldt, idet bøsse-samlingssteder brugte fistfucking og snese af forskellige partnere på een nat. Mange er blevet bøsser fordi de ikke havde succes med livets hetero-sex-opsøgning, og det er ikke unaturligt at deres døds-kurs omfatter styring imod sygdom. Samtidig med at de(som Tseko) opfordrer på skrømt til brug af kondomer - en kampagne, der har indbragt PAN millioner af skattekroner, som de brugte på egen luksus, uden retsforfølgelse(bevist af Sundhedsstyrelseschef PalleJuulJørgensen, som derfor fyredes). Men opreklamering af heltemodige AIDS-ofre som Tseko, kvæler al kritik af medierne overfokusering på en ubetydelig psykosomatisk sygdom og en ubetydelig "forskelsbehandling vedr sexuel orientering".

Der er stort overlap mellem bøsser og misbrugere af narko, og at fængsler bevidst intet gør for at forhindre sex og narkomani, viser at systemet har brug for martyrer.

Thu, 17 Dec 1998 07:28:14 GMT

Kirkeklokker er værre støjforurening end julemusik. Socialdemokratisk kunst foran rådhuse er værre indoktrinering. Men der er tradition for et vist flertalsdiktatur og USA og Danmark og forbud mod det lille udsnit af lysfestsangene der nævner det for visse muslimer&jøder afskyelige Jesus-barn er en nyttigt fingerpeg om internationalisternes fanatisme. De kristne er i enormt flertal, endnu, og når de fremmede bliver 10-50% om 10-40 år, så bør det sættes i hævd, at vi-kom-først.

Fri, 18 Dec 1998 14:29:43 GMT

godOND-forenkling vedr Irak. Våbeninspektorernes team indeholder ikke upartiske fx kinesiske, russiske, irakiske medlemmer så vi har kun USA&Co's påstand om at løfter ikke er opfyldt.

Fri, 18 Dec 1998 14:31:10 GMT

I "Abort og vold mod kvinder" af K Helweg-Petersen skrives at mænd der tæver deres gravide samleverske, øger risikoen for spontan abort. Og at der i parforhold med vold er et par % øget abortfrekvens, med en vis signifikans. Og at der i parforhold med vold er 300% øget tendens til at kvinden begår selvmord! ! ! (Læs "Abort i 25 år" Af B Petersson, Lindhardt&Ringhoff 1998)

Der er altså mere grund til at se vold som et indicie på at kvinden er af en syg , "selvhadende" type som er tilbøjelig til at begå selvmord, end at gætte at volden selv skaber aborten i et eller flere tilfælde. Det er velkendt at med lav selvtillid følger tendens til at immunforsvaret vender sig imod dets ejermand egen krop De kvinder der udsætter sig for vold, eller udsættes for vold, er ofte forvirrede kvinder, der vender tilbage til den voldelige kæreste, efter en sviptur omkring Dannerstiftelse eller andet behandlingstilbud med lidt overfladisk trøst til "voldsofferet". Masochisme er velkendt fænomen blandt visse kvinder (og mænd).

Mon, 21 Dec 1998 23:40:55 GMT

Iraks styre er skabt af USA og startede nok krige mod Iran og Kuwait på USA?s ønske - og har ellers kun angrebet naboer når de var hårdt presset i krig - og nu skal vi se Irak som superskurk, blot fordi de har råd til at købe våben,

De indblandes i sagen at overklassen er lidet sød ved underklassen(kurdere, shiaer, sumparabere) selvom der er over 50 ulande der kan rettes lige så store bebrejdelser imod mht intern uretfærdighed og vold.

Man lader medierne beskæftige sig extremt meget med terrorbombningen i Skotland(Locheed) for at skabe en forbindelse mellem Saddam-styret og terror-risiko.

Det kan vist kun ses som en ondskabsfuld afledningsmanøvre, hvormed USA vil hjælpe Islam.